• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Vtech Baby lek & lär aktivitetsbord SE

Märke: Vtech 950-148021

Recensera denna produkt och få bonus!

Sit-to-Stand ™ Lek och lär-bordet växer med ditt barn och förvandlas från en golvleksak till ett tvåvägs lärande bord. Ditt barn kan växa och utvecklas med den interaktiva elektriska panelen med sex lärningsstationer. Din baby kommer att älska att låtsas prata i telefon, trycka på pianotangenterna, spela med den interaktiva boken och mer. Roliga ljudeffekter och ljusmönster belöner ditt barns nyfikenhet och uppmuntrar nyfikenheten. Tretton lekfulla sjungande låtar och melodier bidrar till kul. Lär & upptäckt-tabellen presenterar bokstäver, siffror, former, färger, hälsningar och tidskoncept. Ha kul med ett aktivitetsbord som växer med ditt barn! Läs mer...

Availability: I lager

Pris: 599 kr
599 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Önska

Produktbeskrivning

Details

Sit-to-Stand ™ Lek och lär-bordet växer med ditt barn och förvandlas från en golvleksak till ett tvåvägs lärande bord. Ditt barn kan växa och utvecklas med den interaktiva elektriska panelen med sex lärningsstationer. Din baby kommer att älska att låtsas prata i telefon, trycka på pianotangenterna, spela med den interaktiva boken och mer. Roliga ljudeffekter och ljusmönster belöner ditt barns nyfikenhet och uppmuntrar nyfikenheten. Tretton lekfulla sjungande låtar och melodier bidrar till kul. Lär & upptäckt-tabellen presenterar bokstäver, siffror, former, färger, hälsningar och tidskoncept. Ha kul med ett aktivitetsbord som växer med ditt barn!

Information

Additional Information

Varumärke Vtech
Batterier AA
Batterier Ingår Ja
Ålder 0-12 mån
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
EAN Kod 5766181186296

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: Vtech Baby lek & lär aktivitetsbord SE

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg