• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Vikingtoys

Leksakerna på Viking Toys känns igen på deras färgglada, iögonfallande design, men är också kända för att vara väldigt slitstarka. Det är med andra ord leksaker av hög kvalitet, som klarar av åtskilliga lektimmar på inom och utomhus! Vi på Leksaker.se gillar Viking Toys!

Vikingtoys

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan
 

Säker och tåliga kvalitetsprodukter

Viking Toys drog igång verksamheten för mer än 30 år sedan, och har idag återförsäljare i mer än 60 länder. Företaget grundades i småländska Torsås, och här har man än idag sitt huvudkontor. Tillverkningen är emellertid flyttad till Vietnam. Innan dess tillverkades företagets leksaker i Thailand.

Leksaker från Viking Toys är lika starka och uthålliga som de nordiska rövare som företaget är döpt efter. Det här är inte leksaker som faller sönder i första taget – tanken med företaget har ända sedan starten varit att tillhandahålla produkter som tål många timmar av intensiv lek. Man är med andra ord en leksakstillverkare som förstår hur stora krav som ställs på leksaker riktade till målgruppen småbarn – när de allra minsta skall till att leka i sandlådor och i barnkammare finns inget utrymme för finlir eller ömtåliga prylar!

Leksakerna från Viking Toys är genomgående mycket färgglada, vilket både tilltalar och utvecklar de barn som utgör företagets målgrupp. Färgerna drar nämligen åt sig uppmärksamheten, samtidigt som de tränar färgseende och känsla för form, vilket är nyttigt och kul på en och samma gång. Nyckeln till produkternas långa livslängd ligger i det faktum att de tillverkas i ett mjukare plastmaterial som både tål maskindisk och fall från hög höjd. Hjulaxlarna är av rostfritt stål och leksaksfordonens gummihjul rullar ljudlöst fram över golv, mattor och bordsskivor.

Viking Toys produkter har blivit en stor hit i många länder, mycket just för deras tilltalande former och utseende – i likhet med H&M:s kläder, eller IKEA:s möbler, är detta med andra ord svensk kvalitetsdesign som gör internationell succé!