• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Varumärken

Hos oss på Leksaker.se hittar du alla populära varumärken, från Lego till Barbie, Marvel och My Little Pony. Vårt sortiment är väldigt brett, och här finns något för alla åldrar och grupper. Dockor, actionfigurer, spel och lekset – vi har alla de populära varumärkena och produktserierna!

Varumärken
 

Bred variation och stort utbud

När vi utformat vårt sortiment har ambitionen hela tiden varit att hitta den perfekta mixen mellan klassiska leksaker och nyare produkter. Det innebär att det i våra lagerhyllor kryllar av kartonger dekorerade med loggor och populära varumärken som till exempel Disney, Fisher Price. Vi har också många produkter baserade på svenska figurer och varumärken som Alfons och Pippi.

Vi är noga med att bara beställa in originalprodukter. Detta beror på flera anledningar – i första hand handlar det om att du som kund ska kunna känna dig trygg i vetskapen om att vi inte saluför några lågkvalitativa kopior. Vidare är vi noga med att följa lagar och regler gällande varumärken och copyright, och vi respekterar rådande immaterialrättslagstiftning. Tyvärr är leksaksbranschen plågad av utbredd piratkopiering, och detta är något vi försöker motverka genom att bara köpa in officiella produkter.

Så hos oss kan du handla tryggt, i vetskapen om att saker och ting går rätt till. Vi har också som målsättning att hela tiden expandera vårt sortiment, och köper därför ständigt in leksaker från nya tillverkare. Nya varumärken tillkommer hela tiden, inte minst i takt med att bland annat Disney och Pixar släpper nya filmer. De senaste åren har även leksaker och figurer baserade på bland annat TV- och datorspel blivit allt vanligare. Ett klockrent exempel på detta är svenska Minecraft, som ju började som ett datorspel men som idag är ett mindre imperium av kläder, figurer, leksaksgubbar och andra varor.

Utöver leksaker baserade på specifika varumärken har vi även mer "generella" produkter, som inte har någon tidigare förlaga eller kan kopplas till någon specifik produktserier. Hit räknar vi till exempel våra masker och peruker, bilbanor och utomhusleksaker.