• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

The Avengers

När jorden hotas rycker går Iron Man, Thor, Captain America, Hulken, Hawkeye och Black Widow samman i The Avengers – superhjältegänget som räddar världen! Hos Leksaker.se hittar du The Avengers-produkter som tar dig med på äventyr och låter dig bistå superhjältarna i deras kamp mot ondska och faror!

The Avengers

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

En enorm succé

The Avengers är det brokiga superhjältegänget som i årtionden räddat världen tillsammans. Denna grupp av karaktärer började nämligen som figurer i olika serietidningar utgivna av det amerikanska förlaget Marvel Comics. För den verkligt breda publiken blev gänget kända först i samband med filmen "The Avengers" från 2012, i vilken superhjältarna Hulken, Hawkeye, Iron Man, Thor, Captain America och Black Widow gick samman för första gången. De flesta av dessa karaktärer hade tidigare setts i egna långfilmer, men detta var alltså första gången de syntes i varandras sällskap.

Filmen blev en enorm framgång och satte som sagt gruppen på kartan, även bland folk som vanligtvis inte läser serietidningar. Detta innebar att en våg av The Avengers-leksaker – från actionfigurer till maskeradkläder, spel, Lego och dockor – sköljde över marknaden, vilket vi på Leksaker.se tycker är väldigt kul! Idag finns det nämligen Avengersprodukter för alla mål- och kundgrupper, och vi kan välja och vraka mellan otaliga artiklar när vi sätter ihop vårt egna sortiment.

Du kan redan nu bläddra mellan våra The Avengers-produkter, men gillar du The Avengers bör du bokmärka denna sida och sätta i system att göra regelbundna återbesök här. Detta då vi kommer att utöka sortimentet i framtiden – framgångssagan som är filmerna om detta superhjältegäng har bara börjat. Marvel Studios – bolaget som producerar filmerna – har en mängd filmprojekt med dessa karaktärer i sin pipeline. Detta kommer innebära ytterligare leksaksprodukter, och i takt med att fler karaktärer tar klivet från serietidningarnas sidor till den vita duken kommer du med tiden också kunna fylla på din samling med actionfigurer.