• Fri Frakt (600) kr
 • Leverans 1-2 dagar
 • Öppet Köp
 • Bonus på allt
 • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Teknik

Teknik är något som många barn snabbt får ett intresse för. Detta är något som de inte bara kan underhålla sig med länge, det tekniska intresset kan även vara till nytta längre fram i livet. Hos oss hittar du flera olika tekniska leksaker för barn.

Teknik

5 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

5 Produkter

Till toppen av sidan
 • Dickie, RC Evo Spirit, 2,4 GHz

  Börja dina äventyr utomhus med denna häftiga RC Evo Spirit sportbil från Dickie! Med sin slitstarka kaross, stora däck och en stryktålig kofångare är denna RC bil perfekt för både nybörjare och lite mer äventyrliga förare. Bilen är 29 cm, vatten- och dammtålig och kan åka i upp till 10 km/h! Dessutom kan bilen snabbladdas på 90 minuter med en USB-laddare för upp till 30 minuter drifttid.

  Innehåller: 1 RC Evo Spirit, 1 fjärrkontroll, 3,7 V Li-Ion batteri till RC bilen och 9V batteri till fjärrkontrollen Learn More

  Pris: 399 kr

  Ord. pris 549 kr -27%

 • Disney Cars 3, RC Single-Drive, Lightning McQueen

  Du kan du efterlikna äventyren från Disney filmen Bilar 3 med denna häftiga och radiostyrda Lightning McQueen eller Blixten som han heter på svenska! Blixten styrs av en enkel handkontroll som hjälper honom att åka snabbt framåt eller bakåt och lämpar sig därmed bäst för nybörjare eller unga förare. Handkontrollen drivs av 2 x AA som inte ingår.

  Innehåller: 1 RC Single-Drive bil i form av Blixten, 1 handkontroll Learn More
  Pris: 299 kr

 • Disney Cars 3, RC Turbo Racer, Jackson Storm

  Du kan du efterlikna äventyren från Disney filmen Bilar 3 med denna häftiga och radiostyrda bil i form av Jackson Storm som är Blixtens nya rival i filmen! Storm, som är 18 cm stor, styrs av en enkel handkontroll som hjälper honom att åka snabbt i alla olika riktningar! Perfekt för nybörjare och att leka utomhus med! Handkontrollen drivs av 2 x AA som inte ingår.

  Innehåller: 1 RC Turbo Racer bil i form av Blixten, 1 handkontroll Learn More
  Pris: 399 kr

 • Disney Cars 3, RC Turbo Racer, Lightning McQueen

  Du kan du efterlikna äventyren från Disney filmen Bilar 3 med denna häftiga och radiostyrda Lightning McQueen eller Blixten som han heter på svenska! Blixten, som är 18 cm stor, styrs av en enkel handkontroll som hjälper honom att åka snabbt i alla olika riktningar! Perfekt för nybörjare och att leka utomhus med! Handkontrollen drivs av 2 x AA som inte ingår.

  Innehåller: 1 RC Turbo Racer bil i form av Blixten, 1 handkontroll Learn More
  Pris: 399 kr

 • Silver Fox Radiostyrd RC Bil

  Dickie Toys RC Silver Fox är en smidig och stöttålig radiostyrd buggy som enkelt tar sig över många olika terrängtyper med hjälp av de högpresterade bakhjulsdrivna gummidäcken som ger det ultimata greppet. Så sätt gasen i botten och styr mot vinst med RC Silver Fox från Dickie Toys! - 2 hastigheter, 40 MHz - Maxfart 8 km/h - Tålig med högkvalitativa gummidäck - Storlek 26 cm Batterier medföljer. Från 6 år. Learn More
  Pris: 299 kr

5 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

5 Produkter

Till toppen av sidan
 

Leksaker och teknik – Radiostyrda fordon

Hos oss hittar du mängder av roliga leksaker för barn som gillar teknik. Vi har framför allt många roliga radiostyrda leksaker, från flygplan och drönare till båtar och bilar. Dessa sorters leksaker är ett bra sätt att introducera barnen till de lite mer avancerade leksakerna, samtidigt som de är roliga att använda. De är dessutom väldigt bra som aktivitet man kan göra tillsammans med barnen. Vad sägs som att exempelvis bygga ihop en bana för de radiostyrda leksakerna? Med lite fantasi kan man snabbt få ihop en enkel och spännande tävling som ni båda kan ha kul med.

Fördelen med de leksaker, för barn som gillar teknik, som du hittar hos oss är att de är roliga både för stora och för små. Du hittar många olika typer av leksaker, modeller och prisklasser att välja mellan. Naturligtvis har du även många olika varumärken att välja mellan. Vi tar hela tiden in nya märken och leksaker, så det finns alltid något för alla typer av intressen inom teknik.

Oavsett om du letar efter leksaker med fokus på teknik eller något helt annat så kan du hitta det här hos oss. Vi har flera olika typer av leksaker och med kategorierna kan du enkelt hitta det du söker. Kika gärna omkring på sidan, du kommer säkerligen att bli inspirerad av det du ser. Hittar du något kul så är det alltid uppskattat av barn när de blir överraskade. Med de fina leksakerna som du kan beställa hem från oss kommer hela familjen att bli glad.