• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Radiostyrda Bilar

Klara, färdiga, kör!! Vrooooom! Med en alldeles egen radiostyrd bil kan ditt barn ha roligt i flera timmar. Gör en liten bana och tävla med varandra! Hos oss hittar du ett flertal olika radiostyrda bilar att välja mellan.

Radiostyrda Bilar

5 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

5 Produkter

Till toppen av sidan

5 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

5 Produkter

Till toppen av sidan
 

Radiostyrda bilar är alltid kul

Att vara en racerförare är något som många barn dagdrömmer om. Med en av våra radiostyrda bilar kan ditt barn drömma sig bort och köra omkring i hemmet. Det finns mängder av roliga modeller att välja mellan, från enklare till mer avancerade versioner. Det är många som behåller intresset för radiostyrda bilar långt in i vuxen ålder, så att ge bort en radiostyrd bil kan vara smart. Både stora och små kommer att kunna leka och tävla med de snabba radiostyrda bilarna. Det är inte bara själva körandet som är kul, att sätta ihop banan tillsammans eller på något annat sätt göra det till en gemensam aktivitet gör att hela upplevelsen blir roligare för alla som leker.

Radiostyrda bilar kommer i alla möjliga former och färger. Det finns flera olika storlekar, från små och nätta racerbilar till större monstertruckar och lastbilar. Det finns även lite mer lekfulla varianter, som exempelvis bilar baserade på Pixars framgångsrika film Cars. Om du vet att ditt barn förmodligen kommer att använda bilen mycket utomhus så kan det vara värt att kolla på en terrängbil. Dessa är speciellt anpassade för utomhusbruk.

Beställ hem en av våra radiostyrda bilar redan idag! Både du och ditt barn kommer att ha stor glädje av denna roliga och blixtsnabba leksak. Vem vet, det kanske blir en racerförare av barnet efter det här. Hur det än blir så kommer ni att ha många roliga och trevliga stunder tillsammans. Med en radiostyrd bil, tävlingskläder och en roliga bana är aktiviteten som bäddad för succé.