• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Radiostyrda Båtar

Det är något speciellt med radiostyrda båtar. Oavsett om det är en fin segelbåt, en blixtsnabb racerbåt eller en trevlig motorbåt så är de alla precis lika roliga att köra omkring i vattnet med.

Radiostyrda Båtar

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Vem vill inte bli kapten på sin egen skuta? Nu kan du låta ditt barn få styra sitt egna lilla fartyg genom våra radiostyrda båtar. Det finns flera olika modeller att välja mellan och de är alla lika spännande att ta med sig till stranden, fontänen eller till en liten sjö. Med lite fantasi kan ni göra upp egna små tävlingar, leka pirater från de karibiska haven eller helt enkelt bara segla omkring och leta efter äventyr tillsammans. De är enkla att styra och passar bra även till mindre barn.

Ta med dig en av våra radiostyrda båtar nästa gång ni ska till stranden eller varför inte när ni besöker en park? De går lika bra att använda i fontänen som de gör i de stillsamma sjöarna. För de mindre barnen så kan en långsammare båt vara bra att börja med, då kan de lära sig att styra båten lite bättre innan de får styra en snabbare version.

Radiostyrda båtar är inte bara roliga att leka med, det kan vara ett bra sätt att få ditt barn att trivas och leka i vattnet. Det kan även bli ett intresse som håller i sig även långt efter barndomen. Det är enkelt att komma igång med sin båt, kontrollerna är lätta att använda och barnen lär sig snabbt hur det fungerar. Oavsett om du letar efter roliga radiostyrda båtar eller något annat kul för ditt barn så kan du hitta det här hos oss. Vi har mängder av leksaker för dina barn att välja mellan.