• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Drönare

Hur tufft hade det inte varit med en drönare som barnen kan flyga med helt själva. Vissa av våra modeller har dessutom kamera vilket gör att man kan filma från hög höjd. I vårt sortiment av drönare kan du köpa både enklare och mer utrustade varianter. Ta leken till nya höjder redan idag!

Drönare

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Roliga drönare till olika priser

Med en drönare kan barnen leva sig in i leken och låtsas att de är riktiga piloter. Högt uppe i skyarna kan barnen flyga på spännande äventyr och dessutom filma allt de ser. Vissa av våra drönare tar kort och filmar vilket innebär att användningsområdet för leksakerna utökas markant. Kanske vill barnen bygga en egen värld i vassen eller rita en jättestor bild på gräsmattan som de sedan tar kort på. Med drönarens kamera kan de ta kort på vad de åstadkommit och sedan visa dig. En stor fördel med drönare och radiostyrda flygfordon är att barnen kan öva sin motorik, sin koncentrationsförmåga och även få ett intresse för flygning. Med en drönare, pilotglasögonen och ett glatt humör är det bara att räkna ner – klara, färdiga, flyg!

Tack vare alla propellrarna på drönaren flyga stadigt och även stanna mitt i luften, precis som en helikopter. Detta är såklart bra både för att det kan upplevas lättare att flyga en drönare, men även för att kameran lättare filmar stadigt. Beroende på barnens ålder hittar du flertalet varianter av dessa fräcka flygfordon i vårt sortiment. Vissa av våra modeller är enklare i utförandet och är därför lite billigare. Andra modeller är mer avancerade och har bättre kameror. Allteftersom barnen blir duktigare och skickligare på att styra sin drönare kan de bygga roliga banor där de kan flyga och landa. Ett exempel är att bygga upp cirklar i olika storlek där man kan köra igenom drönaren. Även olika landningsplatser i olika höjd kan vara en rolig utmaning.