• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Steffi Love

Steffi Love är Evi Loves storasyster och leksaksföretaget Simba Toys motsvarighet till Barbie. Steffi Love älskar att umgås med vänner, hon har ett stort intresse för djur och gillar dessutom att sjunga. Tillsammans med Steffi kan barnen kamma håret, sätta upp fina frisyrer och leka hela dagen.

Steffi Love

9 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

9 Produkter

Till toppen av sidan

9 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

9 Produkter

Till toppen av sidan
 

Steffi Love i alla situationer

Att leka med dockor är det många barn som tycker är roligt. Steffi Love är ungefär som en Barbie fast mycket mer verklighetstrogen. Det går att köpa Steffi i flera olika utföranden, exempelvis precis som hon är, som gravid eller tillsammans med ett veterinärset. Det är roligt att leka mamma, pappa, barn med Steffi. Eftersom Simba Toys även producerat många tillbehör som coola Kevin och fina saker kan barnen enkelt skapa olika världar för Steffi. Beroende på vilka intressen ditt barn har kan du alltså hitta ett Steffi Love set som passar. Många barn gillar att göra frisyrer och sminka något som går utmärkt att göra på Steffi Love. Steffi har vackert, gyllene och långt hår som kan sättas upp i en tofs eller flätas. Precis som sin lillasyster Evi Love gillar även Steffi att hänga i stallet.

För dig med hästintresserade barn är Steffi Love ett utmärkt val. Eftersom långt ifrån alla har möjlighet att ha en egen häst eller ens ta ridlektioner är Steffi med sina hästar ett bra alternativ. Tillsammans med Steffi kan barnen rykta hästen, ta en ridtur och träffa stallkompisarna. Eftersom Steffi Love finns i mängder av olika utföranden kan barnen leka olika situationer. Att leka lekar från riktiga situationer är både lärorikt och utvecklande för barn. Tillsammans med Evi kan både Steffi och lillasystern göra saker tillsammans, exempelvis rida, äta på restaurang eller kolla på film. Steffi Love kan bli barnens favoritdocka och bästa vän. I vårt sortiment hittar du flera roliga produkter från Steffi Love så du kan överraska ungarna redan idag!