• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Star Wars, Figurset Sabine Wren

Märke: Star Wars 58518371
En Mandalorian Warrior är Sabine Wren, en pyrotekniker och graffitimålare - egenskaper som gör henne till en utmärkt kandidat som en av de första som gör uppror mot riket. Den nya Star Wars filmen Rogue One utspelar sig mellan filmerna Mörkrets hämnd och Stjärnornas krig, och skildrar en grupp rebellers försök att komma över ritningarna till Dödsstjärnan. Kommer ut december 2016. Återskapa filmen med dessa små figurer från Star Wars Rogue One. Läs mer...

Availability: Out of stock

Pris: 149 kr
149 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Leveranstid 4-7 dagar Önska

Produktbeskrivning

Details

En Mandalorian Warrior är Sabine Wren, en pyrotekniker och graffitimålare - egenskaper som gör henne till en utmärkt kandidat som en av de första som gör uppror mot riket. Den nya Star Wars filmen Rogue One utspelar sig mellan filmerna Mörkrets hämnd och Stjärnornas krig, och skildrar en grupp rebellers försök att komma över ritningarna till Dödsstjärnan. Kommer ut december 2016. Återskapa filmen med dessa små figurer från Star Wars Rogue One.

Information

Additional Information

Varumärke Star Wars
Mått L: 10 cm
Antal Delar 5 st
Ålder 4+ år
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
Säkerhet Produkten är ej lämplig för barn under tre år.
EAN Kod 50109949622031

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Sabine WrenRecenserad av Kenneth
Betyg
I mitt tycke, en väl detaljerad och fint skulpterad actionfigur. Denna Sabine är ett trevlligt tillskott i min samling och kan troligtvis bli ett fint tillskott hos andra som samlar på 9,5 cm figurerna i Star Wars galaxen.
Hennes hjälm tenderar dock att bukta ut en aning när hon har hjälmen på, något som för min del inte stör då det inte märks i hyllan.
Hon levereras med en linebanegrunka som dock åkte ned i en påse. Detta då jag inte bryr mig om vare sig linbanor, missilsystem och liknande. För min del räcker figuren, en fotplatta om möjligt och det vapen som figuren brukar använda..
(Inlagd 2016-10-10)

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: Star Wars, Figurset Sabine Wren

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg