• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Star Wars, Figurset Imperial Ground Crew

Märke: Star Wars 58518376
Imerial installationer, oavsett om det är rymdtrupper eller markbaserade, surr med aktivitet från fordonstrafiken. De skickliga markpersonalen sorterar genom detta blivande kaos och se till att det är ett väl fungerande Imperial genom regelbundet underhåll. Den nya Star Wars filmen Rogue One utspelar sig mellan filmerna Mörkrets hämnd och Stjärnornas krig, och skildrar en grupp rebellers försök att komma över ritningarna till Dödsstjärnan. Kommer ut december 2016. Återskapa filmen med dessa små figurer från Star Wars Rogue One. Läs mer...

Availability: Out of stock

Pris: 149 kr
149 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Leveranstid 4-7 dagar Önska

Produktbeskrivning

Details

Imerial installationer, oavsett om det är rymdtrupper eller markbaserade, surr med aktivitet från fordonstrafiken. De skickliga markpersonalen sorterar genom detta blivande kaos och se till att det är ett väl fungerande Imperial genom regelbundet underhåll. Den nya Star Wars filmen Rogue One utspelar sig mellan filmerna Mörkrets hämnd och Stjärnornas krig, och skildrar en grupp rebellers försök att komma över ritningarna till Dödsstjärnan. Kommer ut december 2016. Återskapa filmen med dessa små figurer från Star Wars Rogue One.

Information

Additional Information

Varumärke Star Wars
Mått L: 10 cm
Antal Delar 4 st
Ålder 4+ år
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
Säkerhet Produkten är ej lämplig för barn under tre år.
EAN Kod 5010994962203

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Imperial Ground CrewRecenserad av Kenneth
Betyg
Jag har läst och hört på det stora nätet att många tycker denna figur är en korsning mellan en Tie fighterpilot och en Death Star Gunner figur. I mitt tycke vill jag ge dessa påståenden rätt, då även jag tycker detta.
Denna 9,5 cm Imperial Ground Crew figuren har överraskat mig lite grann. Högre detaljrikedom än vad jag har kunnat se på bilder av figuren.Jag brukar inte vara så intresserad av kringprylar som projektilsystem, build a special weapon eller Droid etc utan nöja mig med figuren och dess förstahand vapen. Men i det här fallet kan jag göra ett undantag då vingarna faktiskt ser riktigt roliga ut. Dock hade vingarna gärna fått sitta aningen bättre än vad de gör nu. Och jag önskar verkligen att figuren kunde ha levererats med en fotplatta då figuren måste luta sig framåt ganska rejält för att inte tippa bakåt på grund av tyngden från vingarna. Och till sist, detta måste vara en av de få figurerna som inte ens har en pistol på sig. Men trots allt det negativa.... en häftig figur. (Inlagd 2016-10-10)

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: Star Wars, Figurset Imperial Ground Crew

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg