• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Star Wars

Nu kan ditt barn följa med till en galax långt, långt borta med hjälp av våra Star Wars-leksaker! Han Solo, Luke Skywalker, Prinsessan Leia, Darth Vader står redo att förvandla barnkammaren till skådeplatsen för mäktiga rymdbataljer och rafflande äventyr! Må kraften vara med er!

Star Wars

7 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

7 Produkter

Till toppen av sidan

7 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

7 Produkter

Till toppen av sidan
 

En hel galax av spännande produkter

Star Wars är tveklöst ett av världens mest kända varumärken, och utbudet av leksaker baserade på de olika filmerna och karaktärerna är till synes helt oändligt. Sedan slutet av 1970-talet, då den första filmen hade premiär, har företag världen över tillverkat alla möjliga olika leksaker med motiv från denna mäktiga rymdsaga. Idag är Star Wars-leksakerna mer eller mindre en egen industri som rymmer allt från riktigt lyxiga produkter avsedda för inbitna samlare, till artiklar avsedda för bredare publik.

Detta beror på att George Lucas tidigt insåg hur lukrativt det kunde vara att producera leksaker föreställande de olika rymdskeppen och karaktärerna från hans filmer. Filmerna var på många sätt banbrytande när det kommer till specialeffekter och annat som hör själv filmskapandet till, men även greppet att massproducera leksaker med motiv från filmer var i mångt och mycket helt nytt på denna tid. Så här, snart 40 år efter det att första filmen hade premiär, kan man lugnt konstatera att filmbolaget och regissören George Lucas var smarta som gav leksakstillverkare rätt att producera Star Wars-leksaker. Under årens lopp har dessa nämligen inbringat miljoner och åter miljoner i försäljningsintäkter.

Det finns ingenting som tyder på att succén med Star Wars-leksaker kommer avta. Tvärtom – idag produceras det Star Wars-leksaker som aldrig förr, och tillverkarna står mer eller mindre på kö för att få tillgång till licensen och varumärket.

Ett företag som verkligen haft stora framgångar med produkter med tema Star Wars, är danska Lego. Hasbro är ett annat typexempel på ett företag som tjänat storkovan på leksaker föreställande karaktärer från filmerna. Här på Leksaker.se har vi samlat några av de bästa och mest efterfrågade Star Wars-leksakerna.