• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Spiderman

Spiderman skjuter nät och håller New York City tryggt från brott och kriminella! Med våra produkter kan ditt barn hänga med denna nätskjutande superhjälte på bovjakt. Kämpa mot superskurkar som Dr. Octopus, Green Gobiln, Venom och Gamen tillsammans med den rödblåklädde Spindelmannen, och rädda dagen!

Spiderman

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

En verklig superhjälteklassiker

Spider-man är en av serieförlaget Marvel Comics överlägset kändaste karaktärer. Sedan 1960-talet har denne nätskjutande hjälte charmat en hel värld med sina fartfyllda bravader och sitt skämtsamma lynne. Förutom serietidningar och otaliga seriealbum figurerar karaktären också i ett flertal animerade TV-serier och flera spelfilmer, som i sig också kommit att bli populära kassasuccéer.

Spider-man heter egentligen Peter Parker, och är i serien en ganska nördig ung student med intresse för journalistik och fotografi. En dag blir han biten av en radioaktiv spindel och utvecklar därefter en mängd olika spektakulära talanger, som till exempel förmågan att kunna skjuta spindelnät från händerna och klättra på väggar och i tak. Spider-mans tillvaro kommer dock snart att präglas att kampen mot det onda, i form av ett brett persongalleri av färgstarka superskurkar, som ständigt försöker ta över världen eller ställa till med elände.

En av hemligheterna bakom seriens framgångar sägs vara Spider-mans mycket mänskliga problem och hans sympatiska personlighet. Trots alla häpnadsväckande och spektakulära äventyr och bataljer mot superskurkar av olika slag har hjältens relationer till sina flickvänner och sin nära familj alltid varit viktiga element i berättelserna. Tack vare detta har många kunnat identifiera sig med figuren på ett sätt som annars är ovanligt i superhjältesammanhang.

En så pass populär figur som Spider-man har givetvis gett upphov till en hel del produkter. Inte minst på leksaksfronten finns det mycket för den inbitne Spider-Man-fantasten att gotta ned sig i. På marknaden idag kryllar det till exempel av olika actionfigurer föreställande olika versioner av Spider-Man och hans motståndare, och som maskeraddräkt är Spider-Mans kostym också mycket populär. Även vanliga vardagskläder med Spindelmannenmotiv är mycket populära.