• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Skolstart

Efter ett långt lov tycker de flesta barn att det är roligt att få komma tillbaka till skolan igen och träffa alla kompisar. Gör barnens skolstart extra rolig med nya pennor, block och roliga tillbehör! Hos oss hittar du mängder av skoj och användbara saker inför skolstarten.

Skolstart

9 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

9 Produkter

Till toppen av sidan

9 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

9 Produkter

Till toppen av sidan
 

En minnesvärd skolstart

Att få komma tillbaka till skolan efter lovet är roligt, äntligen får barnen träffa alla klasskamrater igen. Kanske är det ditt barns första skolstart? Gör skolstarten minnesvärd och extra rolig genom att överraska barnen med fina pennor, block, suddgummin och pennfack. Vi på Leksaker har samlat ihop ett stort och varierat sortiment av skolgrejer. Med fina bänkpapper, block och pennfack känns det mycket roligare att gå iväg till plugget. Kanske har dina barn en favoritkaraktär? Elsa och Anna från Disneyfilmen Frost är ju superpopulära! Hos oss kan du hitta många fina produkter för barnens skolstart med de söta prinsessorna. Även för de barn som gillar Star Wars finns såklart ett bra utbud av pennor, sudd och fina skrivblock att välja bland. En del barn tycker det är roligast om allt går i samma färgtema. Hos oss hittar du både pennor, böcker, omslagspapper och suddgummi som har samma mönster eller färg.

Eftersom barnen ofta kommer behöva bära med sig saker till och från skolan är det bra med en ryggsäck eller väska. Under vår kategori för skolstart kan du hitta flera fina alternativ. Här finns allt från gympapåsar och ryggsäckar till praktiska axelväskor. Även här kan du hitta väskor med barnens favoritkaraktärer. Även om skolan är förknippat med mycket plugg och läxor kan barnen även roa sig med mer kreativa ämnen som bild. Här kan du köpa riktigt bra kritor och tuschpennor som barnen kan ha med sig till skolan. Förutom pennor, kritor, block och pennfack kanske barnen ska iväg på skolutflykter? Med en fin matlåda blir det mycket roligare. Få inspiration av vårt stora sortiment för skolstart och överraska barnen med något fint.