• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Simba Dickie

Simba-Dickie är en av världens fem största aktörer inom leksaksbranschen, och vi på Leksaker.se är glada att kunna inkludera deras produkter i vårt sortiment. Leksakerna från företagen inom Simba-Dickie-gruppen är kända för sin höga kvalitet och här finns något för alla!

Simba Dickie

70 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 70 produkter

Till toppen av sidan

70 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 70 produkter

Till toppen av sidan
 

Enormt sortiment och mycket skoj

Bayerska Simba-Dickie finns representerade i 42 länder, och det sammantagna sortimentet hos företagen i gruppen är enormt. Här finns allt man kan tänka sig i leksaksväg, från klassiska leksaker som dockor, pussel, klossar och actionfigurer till licensierade Disney-figurer och produkter baserade på andra världsberömda varumärken.

Gruppen har fått sitt namn efter två av företagen, Simba respektive Dickie. Simba började sin verksamhet i början av 80-talet, och byggde snabbt upp ett internationellt anseende och gott rykte, tack vare sina högkvalitativa produkter och smarta marknadsföring. Simbas specialitet var och är, än till denna dag, klassiska leksaksartiklar såsom dockor, vattenpistoler, spadar och hinkar, brädspel och träleksaker. Dickie, å sin sida, har länge varit en stor aktör inom leksaksfordon, och man har ett brett sortiment av radiostyrt på meritlistan.

Utöver Simba och Dickie räknas ett flertal andra spännande och pålitliga aktörer till gruppen. Nicotoy, till exempel, som med sina gosiga kramdjur charmat och lugnat barn över hela världen, i åratal. Eichhorn är gruppens experter på träleksaker, och deras miljövänliga träjärnvägar och träpussel är kul för barn i alla åldrar. Träleksaker är även företaget Heros specialitet, men i deras fall är det främst träklossar för små barn som gäller.

Förutom dessa företag räknas ytterligare ett antal bolag till gruppen, alla med sin nisch, sina traditioner och välbeprövade produktutbud. Vi på Leksaker.se ser alltid med stort intresse på vad som händer hos företagen under paraplyet Simba-Dickie, eftersom flertalet av aktörerna många gånger sätter standarden inom den europeiska leksaksmarknaden.

Bläddra fritt bland produkterna i den här kategorin, och var noga med att bokmärka sidan. Simba-Dickie-företagens sortiment växer hela tiden, och vi köper kontinuerligt in nya produkter!