• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

SEW COOL

För alla kreativa barn som älskar att skapa är Sew Cool ett utmärkt val för nästa födelsedagspresent. Här kan du välja bland vackra tyger med fina mönster och färdiga paket där barnen själva kan sy roliga figurer! Hitta något roligt från vårt sortiment av Sew Cool redan idag.

SEW COOL

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Säkert, roligt och utvecklande

Sew Cool är ett omtyckt varumärke som erbjuder kvalitetsprodukter och leksaker för alla kreativa små barn. Produkterna är utvecklade med fokus på säkerhet, ingen ska råka skada sig när man syr. Att överraska dina barn med ett fint sykit från Sew Cool kommer garanterat att bli en stor hit. Fördelen med att ge bort leksaker som är utvecklande är att barnen kan få ett riktigt intresse för sömnad. I sortimentet hittar du roliga syprojekt där barnen själva kan sy roliga och söta små figurer som ser ut som mat. Vad sägs exempelvis om en rolig hamburgare med ögon och glasögon? Inga vassa saxar behövs när dina barn använder sig av Sew Cool. Tygbitarna i paketen är redan färdigklippta vilket både underlättar aktiviteten samtidigt som det blir säkrare för barnen att leka.

Låt dina barn sy fina figurer och ge bort som present till sina vänner. Vem vet, kanske blir du också överraskad av ett tjusigt syprojekt som barnen jobbat med. Sew Cool är en perfekt gåva till barnen eftersom det är något som både du och dina barn kan göra tillsammans. Kanske behöver ditt barn hjälp med sina syprojekt, i så fall kan du som förälder hjälpa till. I våra sykit från Sew Cool ingår alla möjliga saker, exempelvis vackra tyger, tryckknappar, stenar och fina dekorationer som barnen kan sätta fast på sina färdiga projekt. Med Sew Cool kan barnen få utlopp för sin kreativa ådra oavsett om det gäller att sticka, sy eller virka. Låt produktionen av spännande syprojekt börja!