• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Schleich

Tyska Schleich är världsberömda för sina djurleksaker, och det är inte så konstigt! Deras figurer är nämligen otroligt detaljerade och naturtrogna – dessutom är de slitstarka och tål många vändor med intensiv, fantasifull lek! Variationen på figurer är enorm, och idag producerar man figurer föreställande allt ifrån verkliga vilddjur till fantasyväsen.

Schleich

16 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

16 Produkter

Till toppen av sidan

16 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

16 Produkter

Till toppen av sidan
 

Djur från världens alla hörn

Schleichs djurfigurer känns igen på långt håll. De är av plast och sällan högre än någon decimeter, och alltid väldigt detaljerade till utseendet, och det stryktåliga plastmaterialet som de är gjorda av borgar för hållbarhet över lång tid. Det här är med andra ord inget som går sönder i första taget, och därför är det inte ovanligt att Schleichprodukter går i arv mellan olika syskon.

Produktutbudet är enormt, och Schleich säljer leksaker baserade på de flesta djur man kan tänka sig. Dels handlar det om verkliga djur och arter som finns på riktigt, dels handlar det om mer fantasifulla varelser och väsen. De verklighetstrogna djuren är uppdelade efter olika teman och klimatzoner. Om man vill kan man till exempel bygga upp en samling med figurer föreställande djur man kan möta på våra breddgrader, till exempel älgar, vargar, björnar, rävar och så vidare. Vill man låta barnen leka med mer exotiska djur finns det alltifrån isbjörnar till koalor, alligatorer, lejon, tigrar, elefanter och noshörningar att välja på. Schelich tillverkar också små plastpjäser modellerade efter katter, hundar, kaniner och andra husdjur, och ridhästserien är också mycket populär. I denna ingår även människofigurer och fordon, specifikt olika ryttare och hästtransporter.

På senare år har Schelich också utökat sitt sortiment med fantasidjur och urtidsdjur. Man har ett flertal fantasyväsen till salu, som till exempel drakar, enhörningar och pegaser (hästar med vingar), men även riddarfigurer och magiker. Man producerar även en lång rad dinosaurieleksaker.

Schleich säljer också leksaker föreställande karaktärer från populärkulturen – perfekt för den som gillar kvalitén och den detaljerade stilen men inte är så förtjust i just djur. Till denna kategori räknas bland annat olika superhjältefigurer, men även leksaker baserade på Snobben och Smurfarna.

För att göra leken komplett går det också att köpa till olika byggnader, såsom stallbyggnader, riddarborgar, smurfhus och dinosauriegrottor och -bon.