• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Sällskapsspel, 4 i rad Mini

Märke: Leksaker 01255

Recensera denna produkt och få bonus!

Fyra i rad är ett klassiskt enkelt spel, som kan spelas på i princip vilken yta som helst: till exempel ett rutat A4-papper där spelarna ritar in kryss och ringar. Spelet går helt enkelt att få fyra i rad av sin symbol, antingen vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Spelandet är enkelt: man lägger ut en spelmark i taget, tills antingen den ena vunnit, eller hela spelplanen fyllts.

Fyra i rad kan således spelas på många sätt men den vanliga kommersiella varianten går ut på att du ”droppar” ner dina marker i en stående spelplan. Alltså landar dina marker alltid så långt ner de kan komma. Detta gör att spelet blir mer komplicerat att planera, då du inte har exakt kontroll över dina drag. Läs mer...

Availability: Out of stock

Pris: 10 kr
10 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Leveranstid 4-7 dagar Önska

Produktbeskrivning

Details

Fyra i rad är ett klassiskt enkelt spel, som kan spelas på i princip vilken yta som helst: till exempel ett rutat A4-papper där spelarna ritar in kryss och ringar. Spelet går helt enkelt att få fyra i rad av sin symbol, antingen vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Spelandet är enkelt: man lägger ut en spelmark i taget, tills antingen den ena vunnit, eller hela spelplanen fyllts. Fyra i rad kan således spelas på många sätt men den vanliga kommersiella varianten går ut på att du ”droppar” ner dina marker i en stående spelplan. Alltså landar dina marker alltid så långt ner de kan komma. Detta gör att spelet blir mer komplicerat att planera, då du inte har exakt kontroll över dina drag. OBS: Spelet är en miniversion av originalet. Mått: 8cm

Information

Additional Information

Varumärke Leksaker
Ålder 5+ år
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
EAN Kod 5026619521663

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: Sällskapsspel, 4 i rad Mini

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg