• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Rubie's

Rubie's är utan tvekan världens absolut största tillverkare av kläder för att klä ut sig. Företaget tillverkar maskeradkläder för barn i alla åldrar, ungdomar och vuxna. Här hittar du alltid du kan tänkas behöva, oavsett om det är Halloween, påskafton, julafton eller någon annan festlig högtid.

Rubie's

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

Vad vill du vara idag?

Att Rubie's är ett enormt företag råder det inga tvivel om. Företaget lanserar ständigt nya utklädningskläder beroende på högtid och om det kommit nya filmer. För vem gillar inte att klä ut sig till favoritskådisen? Det roligaste av allt är att Rubie's tillverkar maskeradkläder för alla i familjen, oavsett om man är ett år eller 50. Kanske vill ni köra på ett tema och klä ut er till olika maträtter? Bebisen kan vara en söt majskolv eller en ärtskida. Det finns alltid ett bra tillfälle att klä ut sig på och i vårt stora sortiment av Rubie's kläder kan du garanterat hitta något som passar till just din maskeradfest.

Några av de senare utklädslarna som Rubie's skapat hör till några nya filmer, exempelvis Jurassic World, Guardians of the Galaxy och Ant Man. Du kan alltså klä ut dig till både dinosaurie, Antman och Groot. Att klä ut sig brukar vara en uppskattad aktivitet bland såväl små barn som vuxna. Det är roligt att få låtsas vara någon annan ibland, särskilt med en grym kostym. Rubie's kläder är snyggt gjorda och ser väldigt verklighetstrogna ut. Dräkterna håller dessutom hög kvalitet och håller sig snygga länge. Förutom hela kostymer och maskeraddräkter säljer Rubie's dessutom tillbehör och accessoarer. För kanske har du redan kläder som du tänkte ha som maskeraddräkt men saker halsband eller någon annan accessoar. I vårt sortiment kan du välja och vraka bland mängder av fina maskeradkostymer. Bli inspirerad av vårt stora sortiment av Rubie's produkter och hitta en rolig kostym för nästa fest!