• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Razor

Razor är företaget som är experter på fart och fläkt! Med deras skateboards och sparkcyklar kan ditt barn susa fram över asfalt och nedför backar – med hjälp av Razors produkter är det både enkelt och roligt att vara ute och röra sig och ha en aktiv livsstil.

Razor

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Många fordon och roliga stunder

Företaget Razor drog igång runt millennieskiftet och är idag en av de största producenterna av leksaker och fordon för aktiva barn och ungdomar. Kärnan i Razors produktion och verksamhet är utan tvekan sparkcyklar – eller "kickbikes" som de också kallas. Konstruktionen är i sig mycket enkel, och det är inte särskilt komplicerat att lära sig att åka. Desto svårare är det att sluta, eftersom åkningen är så kul! Är man två personer eller ännu fler kan man tävla eller lära varandra häftiga hopp och tricks. Att nöjesåka på egen hand är också ett fartfyllt och roligt sätt att ta sig till exempelvis kiosken eller runt kvarteret. Razor tillverkar flera olika sparkcykelmodeller i en mängd olika färger.

Förutom sparkcyklar producerar Razor också skateboards. Dessa moderna klassiker känner nog de flesta till, och deras tidlöshet är svårslagen. Att vara ute och åka bräda är också mycket bra ur motionssynpunkt, och man tränar balanssinne och grovmotorik.

Razors anställda är väl medvetna om de risker som följer med en aktiv livsstil. Det är kul med fart och fläkt, men också lätt att ramla och slå sig, och därför producerar man också olikfärgade hjälmar och skydd av hög kvalitet.

En annan del av sortimentet, som förvisso inte är lika stor som till exempel sparkcyklarna men heller inte helt obetydlig, är produktkategorin eldrivna fordon. Till denna räknas bland annat gokarts och fyrhjulingar, som alla drivs på batterier. Maxhastigheten ligger någonstans runt 20 km/h, vilket innebär mycket fart och fläkt! Razor tillverkar och säljer också elektriska trehjulingar.

Beställ Razors produkter från Leksaker.se, redan idag!