• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Pyjamashjältarna

De tre goda vänner och klasskamrater Oscar, Amanda och Jens har en stor gemensam hemlighet. På natten förvandlas nämligen de till Pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko! Följ med på deras äventyr och skydda staden mot onda skurkar!

Pyjamashjältarna

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Pyjamashjältarna rycker ut!

Pyjamashjältarna är en rolig TV-serie som har skapats i ett franskt-brittiskt samarbete. Serien handlar om vännerna Oscar, Amanda och Jens som har en stor gemensam hemlighet. På natten förvandlas nämligen dem till Kattpojken, Ugglis och Gecko och formar Pyjamashjältarna. Pyjamashjältarna har var och en unika superkrafter och gemensam försöker de skydda sin hemstad mot andra skurkar. I slutet av varje avsnitt lär Pyjamashjältarna sig värdefulla lärdomar inte bara om sig själv men också om omgivningen och andra individer. Serien understryker värderingar såsom vänskap, mod och självinsikt i form av att veta sina egna goda egenskaper men också svagheter, samt att det är okej att be om hjälp när det behövs.

Serien Pyjamashjältarna baseras på en fransk bokserie "Les Pyjamasques" och första avsnittet av TV-serien sändes för första gången i 2015 i amerikansk TV och har sedan dess blivit succé. I Sverige fick vi se första avsnittet i 2016 och har följt Oscar, Amanda och Jens på sina äventyr sedan dess.

Passande till serien finns såklart många olika leksaker i form av figurer karaktärerna och deras fordon, roliga lekset, men också påslakan, väskor, maskeradkläder och mycket mer. På Leksaker.se kommer du att hitta ett bra utbud av olika leksaker för att efterlikna Kattpojkens, Ugglis och Geckos äventyr eller skapa din egna roliga lekvärld tillsammans med Pyjamashjältarna!

Köp Pyjamashjältarna hos Leksaker.se, redan idag!