• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Pokémon

Pokémon är känd världen över och älskad av många i olika åldrar och från olika generationer. Det är därför Pokémon har en säkrad plats i vårt sortiment på Leksaker.se. Här hittar du inte bara figurer och lekset, utan också de berömda spelkorten!

Pokémon

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Gotta Catch ’Em All!

Allt började med ett Gameboy-spel i 1996 med 152 Pokémon och nu har Pokémon utvecklats till ett världsfenomen och – succé! Med 802 Pokémon, 10 spelserier, en egen film- och TV-serie, en mobilapp ”Pokémon GO” och ett kortspel har Pokémon berört många generationer över flera år och varit en del av mångas uppväxt.

En av de mest berömda Pokémon och som alltid känns igen är Pikachu. I TV-serien är Pikachu huvudkaraktärens, Ash Ketchum, starter Pokémon och följer med på alla hans äventyr. Serien har utvecklats under alla år och berör för barn viktiga ämnen, såsom att ta ansvar, vänskap och att följa ens drömmar. Det är säkert därför många har en personlig relation till Pokémon.

Utöver serien, har Pokémon också tagit fram och utvecklat ett eget kortspel. De populära korten är inte enbart för att spela mot andra utan också samlingsobjekt hos många. De fina Pokémon-korten har detaljerade motiv och för varje generation av Pokémon-spel tas fram nya kort med de nya Pokémon. Barn kan byta kort med varandra eller spela mot varandra, vilket främjar interaktionen mellan dem.

Självklart finns det också ett stort sortiment lekfigurer från Pokémon. Barn kan därmed skapa sina egna äventyr och vara kreativa. På Leksaker.se hittar du inte bara figurerna, utan också Pokémon-korten till populära kortspelet. Låt samlandet börja!