• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Plus Plus

Trots den enkla utformningen erbjuder Plus Plus oändligt med möjligheter. Plus Plus är ett danskt varumärke och en leksak som påminner om pusselbitar. Leksaken kommer i små delar som ser ut som plus, dessa kan barnen sedan sätta ihop till olika figurer – både i 2D och i 3D.

Rabattkod

Just nu 20% på alla leksaker från Plus-Plus
Använd rabattkoden PLUSPLUS20 i kassan. Gäller fram till 10/11 kl. 23:59.

Plus Plus

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Många timmars lek med Plus Plus

Vem kunde tro att plustecken kunde vara så roligt? Plus Plus är en relativt ny produkt som tillverkas i Köpenhamn, Danmark. Med den enkla utformningen som Plus Plus har tillåter leksaken barn att uppfinna, utvecklas och skapa nästan vad som helst. Plusen kan sättas ihop som en tavla med hjälp av olika färgkombinationer, men man kan även bygga lådor, flygplan, tårtor – ja, nästan vad som helst. Leksaken är enkel att använda och det behövs ingen större genomgång för att förstå hur delarna fungerar. Barn har stor fantasi och med Plus Plus kan de verkligen visa sin kreativa förmåga. Att bygga, tänka, fundera och skapa är utvecklande för barn. Dessutom kan de med Plus Plus tillverka sina egna leksaker eftersom de kan sätta ihop olika saker.

Plus Plus går att köpa i olika storlekar och ett mindre set är utmärkt att ta med på resan. Om barnet har en bricka kan han eller hon leka och sätta ihop saker på en annars tråkig bilresa. Vill barnen skapa stora saker, som exempelvis en stor tavla, kan det vara bäst att köpa en sats med flera hundra bitar. Plustecknen är tillverkade i relativt små bitar, med andra ord passar det till de något större barnen som är över tre år. Eftersom Plus Plus finns att köpa i flera olika färger är möjligheterna många. I sortimentet kan du välja ut ett leksaksset som just ditt barn tycker om. Med Plus Plus bitarna väntar många roliga och kreativa timmar för dig och dina barn. Låt skapandet börja!