• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Playbox

Svenska Playbox har sedan 70-talet tillverkat roliga och utvecklande leksaker och pysselredskap, som främjar ditt barns kreativitet och skaparglädje. Företagets sortiment är mycket brett och varierat, och här finns såväl pärlor som sytillbehör och målarfärger och -redskap – och allt däremellan! Släpp lös era inre konstnärer med produkter från Playbox!

Playbox

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Kul, kreativt och nyttigt

Playbox utbud av pysselsaker är enormt, och det är inte konstigt att företaget vuxit sig så stort som det är idag. Piprensare, bakset, pärlor, pennor och målarsaker, paljetter och glitter – allt detta är bara ett axplock av produkterna från Playbox! För pysselälskande barn och vuxna är företaget en given favorit, och med dessa artiklar kan du och ditt barn få många trevliga stunder tillsammans, samtidigt som ni utvecklar kreativiteten och uppmuntrar skaparglädje och påhittighet.

Många av Playbox produkter har också ett konkret nyttovärde. Ta garnnystanen eller sytillbehören till exempel – med dessa kan man faktiskt producera egna plagg och tygkreationer som kan användas i vardagen. Samma gäller pärlplattorna. Dessa är inte bara roliga att skapa och fina att titta på – stryker man på de färdiga plattorna kan man sedan använda dessa som till exempel grytunderlägg eller väggprydnader.

Förutom till exempel pärlor till pärlplattor producerar Playbox också en hel radda med artiklar som gör det möjligt att skapa egna smycken. Man tillverkar till exempel ett stort antal pärlor och kulor i varierande material och färger, som kan göras till arm- och halsband genom att träs på snören och sedan bäras med stolthet.

Barn som leker med Playbox produkter ser snabbt resultatet av sitt arbete – ett arbete som ofta är mycket lustfyllt och fullt av spontanitet. Pysslet slipar de motoriska färdigheterna och ger en bra förberedelse inför slöjdämnet i skolan. Det är också mycket trevligt att sitta och pyssla i grupp, och är därför en populär aktivitet på många förskolor. Även tuschpennor ingår i Playbox sortiment – perfekt för små barn som av säkerhetsskäl inte bör leka med till exempel pärlor.