• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Play SS

Barn i alla åldrar älskar att leka med olika leksaker. Fantasin hos de små liven är makalös och barnen tycks kunna leva sig in i leken utan problem. Att överraska med roliga leksaker från Play SS är en bra idé. Här hittar du flertalet leksaker för barn i olika åldrar.

Play SS

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Allt för barnen

Oavsett vilken ålder dina barn har eller vilket intresse de har, kan du garanterat hitta en rolig leksak från Play SS här. Play SS tillverkar nämligen många olika varianter av leksaker, exempelvis dockor, spel, doktorset, robotar och pyssellådor. Den stora variationen av leksaker och produkter gör att Play SS är ett omtyckt varumärke för alla barn, oavsett ålder. Leksaker i olika former och utföranden kan hjälpa barnen att utveckla sina sinnen. Ett exempel är där barn leker med dockor och då tränar på sociala möten. Ofta när barnen leker med dockor brukar de leka vardagliga situationer, till exempel att de lagar mat, har en familj och liknande. Även leksaker och spel där barnen umgås med andra barn är såklart väldigt utvecklande, givande och roligt.

Andra populära produkter från Play SS är deras omtyckta springcyklar. Anledningen till att just springcyklar är så populära beror till stor del för att de underlättar när barnet väl ska lära sig cykla på riktigt. En springcykel ser ungefär ut som en cykel, fast de är mycket mindre och saknar dessutom pedaler. Barnen når utan problem ner med fötterna i marken på cykeln men kan ändå träna sin balans genom att gå fram och tillbaka, halvt sittande på cykeln. I vårt sortiment av leksaker från Play SS hittar du både leksaker för de minsta barnen men även för de lite större. Eftersom barn gärna provsmakar, slänger omkring och kan vara hårdhänta med leksakerna håller alla produkter från Play SS hög kvalitet och tål att lekas med