• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Play-Doh

Play-Doh är en rolig modellera som kan knådas till precis vad som helst. Bara din fantasi sätter gränser när du leker med, och formar, den färgglada degen. Play-Doh – ett lysande sätt att främja kreativitet och upptäckarglädje, och degen kan användas, om och om igen. Köp Play-Doh via Leksaker.se redan idag!

Play-Doh

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan
 

Enkelt och väldigt kul att skapa fina lerkreationer

Konceptet med Play-Doh är mycket enkelt: färgglad modellera som kan formas till vad som helst. Den som vill kan alltså skapa snygga prydnader, konstverk eller leksaker som det faktiskt går att leka med – friheten och möjligheterna är obegränsade! Bara fantasin sätter gränser när man leker med Play-Doh!

Leran från Play-Doh är mycket formbar, även får små barn och deras nypor. Den är lätt att komma igång med, men svår att lägga ifrån sig, och helt ofarlig att äta i mindre mängder (det är inte rekommenderat att sätta i sig större kvantiteter av degen). Utöver burkar med lera i olika färger finns också roliga set och redskap man kan köpa till. Dessa hjälper dig att forma din Play-Doh på olika sätt, och kan också underlätta när man vill skära ut till exempel ett mönster ur den utplattade leran.

På senare år har Hasbro, som tillverkar Play-Doh, också lanserat lekset där det medföljer någon form av baspjäs i plast, som man sedan kan dekorera eller bygga på med ens lerkreationer. Exempel på detta är tårtsetet, som kommer med en tårtpjäs som man sedan kan smycka med ens fantasifulla skapelser! Det går också att köpa olika behändiga kit, som förutom några burkar Play-Doh också innehåller praktiska verktyg och redskap, som till exempel kavlar, saxar, skärare och så vidare.

Det kan vara bra att ha i åtanke att Play-Doh torkar om man inte förvarar den på rätt sätt. Allra helst skall leran, mellan lektillfällena, förvaras i de burkar de levererades i, men om en klump med lera glöms ute i rumstemperatur är inte detta hela världen. Det man kan göra då är bland annat att i omgångar hälla lite vatten på leran, och sedan knåda till den till dess att den blir elastisk igen.