• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Pippi Långstrump

Pippi Långstrump är den superstarka tjejen med röda flätor som de allra flesta känner till. Hon bor i Villa Villekulla med en tam häst och apa, och älskas av barn världen över! Hos oss på Leksaker.se kan du handla Pippi-leksaker till förmånligt pris. Passa på, redan idag!

Pippi Långstrump

22 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

22 Produkter

Till toppen av sidan

22 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

22 Produkter

Till toppen av sidan
 

Många produkter att välja mellan

Pippi Långstrump har en alldeles särskild status i den svenska populärkulturen. Astrid Lindgrens böcker om denna starka och mycket envisa flicka, vars pappa är söderhavskung på Kurrekurreduttöarna, har lästs och älskats av generationer svenskar. De är också mycket populära utomlands.

Nu kan du låta Pippi Långstrump flytta in i barnkammaren. Här på Leksaker.se har vi ett flertal Pippiprodukter att välja mellan, och på marknaden i stort finns det många olika leksaker med Pippitema att välja mellan. Leksaksföretaget Micki producerar till exempel plastfigurer föreställande Pippi, Tommy, Annika, Prussilusskan och Dunder-Karlsson och Blom. Givetvis går det att köpa dockhus modellerade efter böckernas Villa Villekulla, som dessa figurer sedan kan vistas i. Förutom dessa kan man också lägga vantarna på gosedjur och mjuka dockor föreställande Pippi själv, apan Herr Nilsson och den dalmatinerprickige hästen Lilla Gubben.

Olika Pippidräkter är också mycket populära – den som vill kan enkelt få tag på utstyrslar identiska med de som Pippi bär, och för att göra outfiten komplett kan man också köpa Pippiperuker med karaktäristiska, utstickande flätor. För spännande lek inne eller utomhus tillverkas även små Pippi Långstrump-lekhus – tält som enkelt kan sättas upp eller plockas ned efter behov. Även dessa är modellerade efter Villa Villekulla.

Utöver leksakerna säljs också en rad olika Pippi Långstrump-spel och pussel. Dessa har motiv från filmerna och böckerna, och är roliga för både stora som små. Att spela spel eller lägga pussel tillsammans med sina barn är ett utmärkt sätt att knyta an och bygga en nära relation. Att det dessutom är väldigt roligt att spela spel är ju också en trevlig bonus!