• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Paw Patrol, Flip and fly marshall

Märke: Paw Patrol 60378833

Recensera denna produkt och få bonus!

Valparna ger sig ut på högtflygande äventyr, och vad kan vara bättre att åka i än ett fordon som kan både åka på marken och i luften.

Ta tag i handtaget på bilen och med ett ryck förvandlas bilen till ett flygplan. Fordonet kan avfyra diskar och rivningskulor, om det skulle vara något som måste flyttas på för att kunna lösa uppdraget. Från flygplanet går det även att hissa ner en krok, med den kan man hissa upp valpar eller andra saker till flygplanet. Med denna superfarkost så kommer alla uppdrag att gå som en dans, oavsett om det är på marken eller i luften över Äventyrsbukten."Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!" Nickelodeons nya animerade serie, Paw Patrol, handlar om de 6 hjältemodiga valparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye - som är ledda av en tekniskt intresserad pojke som heter Ryder. Tillsammans jobbar de hårt för att skydda sitt lilla samhälle och hjälpa olika djur och människor i nöd.

Läs mer...

Availability: Out of stock

Pris: 399 kr
399 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Leveranstid 4-7 dagar Önska

Produktbeskrivning

Details

Valparna ger sig ut på högtflygande äventyr, och vad kan vara bättre att åka i än ett fordon som kan både åka på marken och i luften. Ta tag i handtaget på bilen och med ett ryck förvandlas bilen till ett flygplan. Fordonet kan avfyra diskar och rivningskulor, om det skulle vara något som måste flyttas på för att kunna lösa uppdraget. Från flygplanet går det även att hissa ner en krok, med den kan man hissa upp valpar eller andra saker till flygplanet. Med denna superfarkost så kommer alla uppdrag att gå som en dans, oavsett om det är på marken eller i luften över Äventyrsbukten.

"Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!" Nickelodeons nya animerade serie, Paw Patrol, handlar om de 6 hjältemodiga valparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye - som är ledda av en tekniskt intresserad pojke som heter Ryder. Tillsammans jobbar de hårt för att skydda sitt lilla samhälle och hjälpa olika djur och människor i nöd.

Information

Additional Information

Varumärke Paw Patrol
Mått Måtten är 25x30x13 cm i flygplansversionen
Batterier Ingår Nej
Ålder 3+ år
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
Säkerhet Produkten är ej lämplig för barn under tre år.
EAN Kod 778988680216

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: Paw Patrol, Flip and fly marshall

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg