• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Paw Patrol

Gå på uppdrag med Paw Patrol gänget! Nickelodeons animerade serie, Paw Patrol, handlar om de 6 hjältemodiga valparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye - som är ledda av en tekniskt intresserad pojke som heter Ryder. Tillsammans jobbar de hårt för att skydda sitt lilla samhälle och hjälpa olika djur och människor i nöd.

Paw Patrol

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!

Nickelodeon-serien om 6 hjältemodiga valpar och den teknikintresserade pojken Ryder blev en stor succé i USA i 2013 och blev även en hit här i Sverige! Varje valp har unika färdigheter som baseras på olika yrken. Till exempel är valpen Chase polisman och valpen Marshall brandman. Tillsammans rycker valparna ut med Ryder på uppdrag för att rädda dagen!

Barn lär sig tillsammans med serien att alla kan bidra och hjälpa till, oavsett ålder och förutsättningar, och att man tillsammans kan åstadkomma mer än när man är själv. Seriens budskap samt de fina animationer och roliga historier som valparna upplever, gör att barn dras in i världen och känner delaktighet i seriens händelser.

Spin Master, som skapade serien, har tagit fram en rad olika leksaker som baseras på seriens olika karaktärer och uppdrag. Till exempel finns figurer av valparna Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, Skye, Robo Dog och av Ryder, samt lekset som baseras på Paw Patrol-gängets huvudkvarter och Ryders uppfinningar, som till exempel Paw Patrollern eller gängets utsiktstorn. Utöver figurer och lekset finns också bäddset, pysselsaker och kalasprodukter. Många av leksakerna har fått utmärkelser för att de håller hög standard.

Här på Leksaker.se hittar du Paw Patrol leksaker till bra priser – passa på och köp, redan idag!