• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Om Oss på Leksaker

Om Oss

Välkommen till Leksaker.se! Vi är precis vad vi heter – leksaker för alla barn i alla åldrar. Hos oss kan du hitta alla möjliga leksaker, tillbehör och inredningsprodukter för barnen. Vi hoppas att du kan få samma inspiration och idéer till nya presentköp som vi får av barnens kreativitet.


Våra kunder är det viktigaste

Leksaker.se är ett svenskt företag som är till för dig med barn. Eftersom inget barn är det andra likt har vi tagit hem ett rejält sortiment med allt från gulliga dockor och gosedjur till roliga tv-spel, utvecklande leksaker och skojiga maskeradprodukter. Och mycket mer såklart. Att vara förälder är det bästa i hela världen och att få vara barn kanske är ännu bättre! Med roliga leksaker för alla åldrar, oavsett intressen, kan du säkert hitta något som passar ditt barn. För oss på Leksaker är det du som kund som är det viktigaste för oss. Vi värdesätter våra kundrelationer otroligt mycket och gör allt för att erbjuda en så trevlig och kunnig service som möjligt. Hos oss är du alltid välkommen att ställa frågor, komma med funderingar eller kanske tips.

För att du som kund ska trivas så bra som möjligt hos oss erbjuder vi en trevlig bonusklubb. Bonusklubben är förmånlig för alla som handlar leksaker hos oss eftersom den innebär att du alltid får tillbaka något när du handlar. Om du inte redan gått med kan du göra det direkt och börja spara in på alla leksaker du handlar. När du beställt leksaker och produkter hos oss behöver du aldrig vänta länge på leveransen. Vi jobbar snabbt för att du ska få dina produkter hemskickade så fort som möjligt. Vi använder oss av Post Nord, ett företag vi litar på. Vi på Leksaker.se har en vision. Den grundar sig i att kunden alltid kommer först, är i fokus och att du alltid ska kunna hitta bra och kvalitativa leksaker hos oss. Vi köper endast hem produkter från varumärken som är godkända för barn och som följer EU:s tuffa regler och krav på miljö, säkerhet och hälsa.

Säker E-handel:
Posten
 

Leksaker.se
Leksaker Sverige AB - Org.nr: 556924-1937