• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Ninja Turtles

När Teenage Mutant Ninja Turtles lanserades för första gången tog de världen med storm. Nu är de tillbaka, och här för att stanna. Välj mellan en lång rad av häftiga actionfigurer och tuffa fordon och besegra Shredder och Krang med hjälp av de fyra pizzaälskande sköldpaddsninjorna!

Ninja Turtles

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Häng med på äventyr med Leonardo, Donatello, Michelangelo och Raphael

Teenage Mutant Ninja Turtles ("tonåriga mutantninjasköldpaddor" på svenska) är namnet på en kvartett muterade sköldpaddor som bor i New Yorks kloaker. De är människoliknande och går upprätt, och är alla döpta efter renässanskonstnärerna Michelangelo Buonarroti, Leonardo Da Vinci, Donatello och Raffaello Sanzio. Dessa fyra sköldpaddsbröder fostras och tränas av sin surrogatfar och tillika mentor, den muterade ninjamästaren Spliter, som är en upprättgående råtta. Under skydd av mörkret bekämpar dessa hjältar brott och slåss för rättvisa – när de inte tampas med rånare och andra kriminella ligger de i strid med den otäcka ärkefienden Shredder och den hiskeliga skurken Krang. Ninja Turltes har förekommit i tv-serier, serietidningar, tv- och datorspel och ett flertal spelfilmer.

Utbudet av leksaker baserade på dessa Ninja Turtles-karaktärerna är enormt. Det finns till exempel otaliga actionfigurer föreställande de olika sköldpaddorna och deras motståndare, och därtill ett flertal leksaksfordon som dessa figurer kan färdas i. Exempel på dessa är sköldpaddsgängets bepansrade buss och en rad olika motorcyklar i varierande färger och stilar. En annan mycket populär produktkategori med Ninja Turtles-tema är utklädningskläder och masker. Med hjälp av dessa kan dina barn klä ut sig till valfri turtle och själv gå in i rollen som brottsbekämpande med skal på ryggen. För att göra utstyrseln komplett kan man köpa ofarliga leksaksversioner av de olika vapen och redskap som de gröna hjältarna använder sig i av, i kampen mot skurkarna. Perfekt för både lek och maskerad!

Förutom actionfigurer, dräkter och masker är även bräd- och sällskapsspel med Ninja Turtles mycket populära. Dessa kan spelas av hela familjen och är ett utmärkt sätt att umgås.