• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Nerf

Med de färgglada vapnen från Nerf kan vänner tävla mot varandra i helt ofarliga strider. Dessa pistoler och gevär skjuter nämligen harmlösa skumplastpilar, vilket innebär att det inte finns någon risk för skador. Istället är det fartfylld tävlan som står i fokus! Vågar du anta utmaningen?

Nerf

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan
 

Nerfgevär och -pistoler till bra pris

Nerfvapnen är idag en kultklassiker i USA, men ännu relativt okänd för den svenska publiken. De senaste åren har efterfrågan för dessa leksaksgevär och -pistoler ökat drastiskt, och vi på Leksaker.se tar regelbundet in nya Nerfprodukter. Gevären är gjorda av plast, och mycket stryktåliga. Bäst av allt är de pilar som de avfyrar – dessa tillverkas i en skonsam skumplast som inte skadar eller gör ont att träffas av. Detta innebär att man kan leka Nerfkrig inomhus utan någon större risk för skador på möbler, fönster eller prydnader, även om Nerfkrig helst skall utkämpas utomhus (för bättre rörlighet och större slagfält).

De första Nerfprodukterna bestod av olika slags bollar, som blev mycket populära just för att materialet de var tillverkade i var så skonsamma mot inomhusmiljöer. Dessa bollar säljs än idag, och faller under varumärket "Nerf Sports". På det stora hela är det ändå de olika plastvapnen som dominerar det Hasbroägda Nerfföretagets försäljning, och för många är ordet "Nerf" i första hand förknippat med dessa skjutjärn. Serien Nerf N-Force består av närstridsvapen, som till exempel svärd och yxor, och är mycket säkrare att fäktas med än till exempel träsvärd.

Vapnen kommer i många olika modeller och stilar. Ett av de senaste tillskotten är läskigt gröna vapen tänkta att tilltala fantaster av zombiefilmer och -berättelser, och serien Nerf Rebelle riktar sig åt en publik bestående av flickor och unga tjejer. Det går också att köpa olika slags pilar för särskilda ändamål – till exempel pilar med sugproppar, pilar med kardborrespets (som lättare fastnar på de särskilda Nerfvästar som också går att köpa), eller pilar som lyser i mörkret.