• Fri Frakt (600) kr
 • Leverans 1-2 dagar
 • Öppet Köp
 • Bonus på allt
 • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

My Little Pony

Många vuxna minns hur de brukade leka med My Little Pony som barn, men nu är de omtyckta hästdockorna tillbaka! Återupptäck det magiska landet Equestria tillsammans med de roliga och vänliga hästfigurerna, alla med sin egen unika stil och personlighet!

My Little Pony

10 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

10 Produkter

Till toppen av sidan
 • My Little Pony, 6st. (Alla huvudfigurerna)

  Det perfekta startkitet för lek med My Little Pony. Det innehåller sex ponnyer som är huvudfigurerna i tv-serien: Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity och Fluttershy. Alla är 7 cm höga och har sitt klassiska, typiska utseende. Learn More
  Pris: 449 kr

 • My Little Pony, Friendship Moments

  Passande till filmen My Little Pony: The Movie finns nu detta roliga Friendship Moments set med en figur av Princess Twilight Sparkle och hennes nya vän Princess Skystar. Med i detta set följer en spegel, en hårborste och en parfymflaska så att båda kan göra sig i ordning, och en söt liten gul fisk!

  Är du redo att utforska det älskade kungariket med en ponnyvän vid din sida? Med sin äventyrslust och längtan efter nya vänner är din ponny redo för nya, roliga aktiviteter och för att ha roligare än någonsin. Ponnyfiguren är dessutom det perfekta samlarobjektet att lägga till sin ponnyhärliga figursamling.

  Learn More
  Pris: 299 kr

 • My Little Pony, Maskeraddräkt Rainbow Dash

  Du kommer alltid ha kul när du klär ut dig till en My Little Pony prinsessa! Lek med Learn More
  Pris: 369 kr

 • My Little Pony, Oh My Giggles Pinkie Pie

  Om det är något Pinkie Pie älskar mer än att planera kalas, är det att skratta! Hör Pinkie Pie skratta med den här kittliga figuren som är lika rolig och tokig som sin karaktär, som älskar att underhålla andra. När barnen kittlar Oh My Giggles Pinkie Pie-leksaken börjar hon fnittra, vicka på sig och skratta! Kittla Pinkie Pie på bröstet för att höra henne fnittra – ju mer du kittlar henne, desto mer skrattar hon och desto snabbare rör hon på sig! Ljuden och rörelserna kan även aktiveras med ljussensorn i figurens mun. De som gillar TV-serien My Little Pony: Vänskap är magisk kan ha roligt och skratta tillsammans med denna interaktiva leksak som rör sig och ger ifrån sig skrattande ljud. Pinkie Pie är en rosa jordponny med rosa man och svans. Figuren har långt, rotat hår och sitt karakteristiska cutiemark med tre ballonger. Denna My Little Pony är en perfekt present för tjejer och killar på 3 år eller äldre. Rolig för barn att leka med på egen hand eller tillsammans med sina kompisar! Learn More
  Pris: 349 kr

 • My Little Pony, Pony Friends Figur, Cheerilee

  Bland förtrollande varelser som gripar och drakar ska du självklart även hitta dina egna bedårande favoritponnyhästar i det underbara landet Equestria. Denna figur av smarta Cheerilee har också en bok med sig!

  Är du redo att utforska det älskade kungariket med en ponnyvän vid din sida? Med sin äventyrslust och längtan efter nya vänner är din ponny redo för nya, roliga aktiviteter och för att ha roligare än någonsin. Ponnyfiguren är dessutom det perfekta samlarobjektet att lägga till sin ponnyhärliga figursamling.

  Learn More
  Pris: 79 kr

 • My Little Pony, Rainbow Road Trip

  Upptäck regnbågens magi med Rainbow Tail Surprise-paketet! I specialprogrammet My Little Pony Rainbow Road Trip måste Mane 6 hämta tillbaka regnbågen när de reser till ett land utan färger. De här ponnyfigurerna är inspirerade av TV-serien och filmen, och deras svansar saknar färg tills de doppas i vatten! Använd vatten för att göra svansarna vackert regnbågsfärgade, och upprepa det sedan när färgen bleknar bort. Rainbow Tail Surprise innehåller Mane 6-ponnyerna som figurer på 7,5 cm med design inspirerad av TV-serien och filmen, med formgjutna manar och svansar och figurernas speciella cutie marks. Använd vatten även för att få fram vackra färger på Twilight Sparkle-figurens vingar – inspirerade av scener från Rainbow Road Trip! Alla som gillar My Little Pony: Vänskap är magisk och My Little Pony: The Movie kan samla sina favoritfigurer i en unik design! Denna My Little Pony-leksak lämpar sig för barn från 3 år och uppåt. Learn More
  Pris: 399 kr

 • My Little Pony, Rainbow Wings Twilight Sparkle

  Tryck på Twilight Sparkles cutiemark så lyser hennes enhörningshorn och vingar. Hennes regnbågsfärgade vingar fladdrar när du håller henne så att du kan leka att hon flyger. När vingarna fladdrar lyser de också! Learn More
  Pris: 349 kr

 • My Little Pony, Sea Song Pinkie Pie

  Passande till filmen My Little Pony: The Movie finns nu denna fina figur av söta Pinkie Pie som kan lysa. Tryck på knappen på sidan och ge Pinkie Pie en High-Five för att få henne att lysa genom vänskapens kraft. Pinkie Pie kan dessutom slå sig ihop med sin bästa kompis Rainbow Dash för att skapa ett speciellt band som får båda att lysa upp samtidigt.

  Är du redo att utforska det älskade kungariket med en ponnyvän vid din sida? Med sin äventyrslust och längtan efter nya vänner är din ponny redo för nya, roliga aktiviteter och för att ha roligare än någonsin. Ponnyfiguren är dessutom det perfekta samlarobjektet att lägga till sin ponnyhärliga figursamling.

  Learn More
  Pris: 269 kr

 • My Little Pony, Singing Rainbow Dash (SE/FI)

  SE: Singing Rainbow Dash-ponnyn sjunger ”Du är bäst" från My Little Pony: The Movie och fyra andra sånger från den tecknade tv-serien. Barnen kan sjunga med i mikrofonen som medföljer. Singing Rainbow Dash-ponnyn sprider vänskapens värme genom sång. Det spelar ingen roll om hon sjunger själv, om barnen sjunger med eller om de sjunger själva! Översatt tal. FI: Singing Rainbow Dash -ponihahmo laulaa On aika loistaa -kappaleen My Little Pony: Elokuvasta ja neljä muuta kappaletta animaatiosarjasta. Mukana tulevan mikrofonin ansiosta lapset voivat laulaa ponin mukana. Singing Rainbow Dash -ponihahmo rohkaisee lasta esiintymään yksin tai yhdessä ponin kanssa. Hahmon ääni on lokalisoitu. Learn More
  Pris: 399 kr

 • Pris: 69 kr

10 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

10 Produkter

Till toppen av sidan
 

Häng med till Equestria

De färgglada hästarna i My Little Pony såg dagens ljus för första gången 1983, och blev snabbt en äkta 80-talsklassiker. De har gjort comeback ett flertal gånger sedan dess, och är idag mer populära än någonsin tidigare.

Idag finns en hel uppsjö av hästdockor på marknaden, och som inte det vore nog lanserade tillverkaren Hasbro här om året även dockserien "Equestria girls", som utgörs av människoliknande dockor i olika färger. Grundbulten i leksaksutbudet utgörs emellertid fortfarande av hästfigurerna, och man kan enkelt skapa sig en helt unik hästsamling utifrån sina egna intressen och stil. De allra flesta My Little Pony-hästarna är i plast och ungefär en decimeter i höjd, men det går även att få tag på både mindre och större hästar än så. Därtill producerar Hasbro också mjukisdjur baserade på hästarna, och slott, hus och andra miljöer som hästdockorna kan "bo" i.

Ett intressant fenomen är att My Little Pony, som från början uteslutande riktade sig till flickor, lockat en förvånansvärt stor manlig publik i olika åldrar. Fenomenet är så pass välkänt och utbrett att det kommit att betraktas som en subkultur, "Bronies". Namnet är en hopslagning av de engelska termerna "bro" (förkortning för "brother", det vill säga "bror" eller "broder") och "ponies" ("ponnyer" på svenska). Det finns bronies i alla åldrar, från pojkar som leker med hästdockorna som vilka leksaker som helst, till vuxna män som köper figurerna i egenskap av samlarobjekt.

My Little Pony har med andra ord något för alla, oavsett kön och ålder. Landet Equestria, där de färgglada ponnyerna bor, välkomnar alla människor, och med hjälp av My Little Pony kan du lära dina barn att värdera och uppskatta vänskap och solidaritet, samt att respektera människors olikheter.

Köp My Little Pony hos Leksaker.se, redan idag!