• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

My Little Pony

Många vuxna minns hur de brukade leka med My Little Pony som barn, men nu är de omtyckta hästdockorna tillbaka! Återupptäck det magiska landet Equestria tillsammans med de roliga och vänliga hästfigurerna, alla med sin egen unika stil och personlighet!

My Little Pony

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan
 

Häng med till Equestria

De färgglada hästarna i My Little Pony såg dagens ljus för första gången 1983, och blev snabbt en äkta 80-talsklassiker. De har gjort comeback ett flertal gånger sedan dess, och är idag mer populära än någonsin tidigare.

Idag finns en hel uppsjö av hästdockor på marknaden, och som inte det vore nog lanserade tillverkaren Hasbro här om året även dockserien "Equestria girls", som utgörs av människoliknande dockor i olika färger. Grundbulten i leksaksutbudet utgörs emellertid fortfarande av hästfigurerna, och man kan enkelt skapa sig en helt unik hästsamling utifrån sina egna intressen och stil. De allra flesta My Little Pony-hästarna är i plast och ungefär en decimeter i höjd, men det går även att få tag på både mindre och större hästar än så. Därtill producerar Hasbro också mjukisdjur baserade på hästarna, och slott, hus och andra miljöer som hästdockorna kan "bo" i.

Ett intressant fenomen är att My Little Pony, som från början uteslutande riktade sig till flickor, lockat en förvånansvärt stor manlig publik i olika åldrar. Fenomenet är så pass välkänt och utbrett att det kommit att betraktas som en subkultur, "Bronies". Namnet är en hopslagning av de engelska termerna "bro" (förkortning för "brother", det vill säga "bror" eller "broder") och "ponies" ("ponnyer" på svenska). Det finns bronies i alla åldrar, från pojkar som leker med hästdockorna som vilka leksaker som helst, till vuxna män som köper figurerna i egenskap av samlarobjekt.

My Little Pony har med andra ord något för alla, oavsett kön och ålder. Landet Equestria, där de färgglada ponnyerna bor, välkomnar alla människor, och med hjälp av My Little Pony kan du lära dina barn att värdera och uppskatta vänskap och solidaritet, samt att respektera människors olikheter.

Köp My Little Pony hos Leksaker.se, redan idag!