• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Monopol

Monopol är ett av världens mest sålda sällskapsspel och det är inte så konstigt. Med Monopol har du massor av roliga och spännande stunder att se fram emot. Ett härligt spel som passar hela till familjen, från de stora föräldrarna till de små barnen.

Monopol

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan
 

Ett av världens roligaste brädspel

Du har säkert egna minnen av att sitta framför denna klassiska spelplan med tärningen redo och de färgglada sedlarna i högsta hugg. Faktum är att även dina föräldrar förmodligen spelade detta roliga sällskapsspel som barn en gång i tiden. Monopol lanserades nämligen redan 1935 i USA och kom till Sverige efter bara några år. Fortsätt traditionen och spela det klassiska brädspelet även med dina barn genom att köpa hem det från oss på Leksaker.se redan idag.

Det finns idag ett stort utbud av olika versioner att välja mellan när du ska köpa in detta brädspel, från Monopol Göteborg med gator och platser från den stora hamnstaden till Monopol Uppsala och självklart även Stockholm. Förutom de varianter som är baserade på svenska städer så finns det även otaliga andra versioner. Mängder av städer runt om i världen har egna varianter och det gäller även populära varumärken. Du hittar exempelvis Monopol baserade på Batman, Coca Cola, Game of Thrones, NHL, Pokemon och så vidare. Listan är enorm helt enkelt så om ditt barn har några speciella intressen så finns det alltid ett tillhörande Monopol att hitta. Om ni anser att spelet börjar bli för enkelt så kan ni alltid komma ihåg att det faktiskt även finns världsmästerskap i detta sällskapsspel. Om motståndet hemma inte är så hårt så kan det kanske vara värt att utmana mästarna om titeln. Vem vet, det kanske är du eller ditt barn som kommer att bli nästa världsmästare i Monopol. Köp hem Monopol redan idag så förstår du snabbt varför det är ett av de mest populära sällskapsspelen i världen.