• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Minicars

Minicars är en av Sveriges ledande distributörer av radiostyrt och RC. Sedan början av 80-talet är man renodlad grossist och säljer bland annat Traxxas och Futaba. Bland RC-entusiaster är Minicars ett mycket respekterat namn, och vi på Leksaker.se är stolta över att kunna samarbeta med denna gigant på området radiostyrt!

Minicars

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

En anrik aktör inom RC i Sverige

Det idag Enköpingsbaserade företaget Minicars har funnits ett bra tag. Verksamheten drog igång redan i slutet av 60-talet. På den tiden ägnade man sig uteslutande åt så kallade "slotracing"-produkter, det vill säga bilbanor och dylikt. Med tiden kom det radiostyrda produktsegmentet att uppta ett allt större fokus, och idag är RC och radiostyrt Minicars specialitet och huvudområde (även om man fortfarande importerar och saluför slotracingprodukter i viss utsträckning).

Minicars har verkligen allt som en RC-entusiast kan önska sig, och i det väldiga sortimentet finns såväl kompletta modeller av radiostyrda bilar, flygplan och båtar som enskilda reservdelar för den som vill modifiera, reparera eller bygga ett fordon, helt från scratch. Minicars produktutbud riktar sig med andra ord till hela hobbyn: från nybörjarna som mest vill plocka upp ett fordon ur lådan och sätta igång på direkten, till de erfarna mekanikerna som omsorgsfullt bygger och mekar med sina RC-fordon. På senare år har produktkategorin "drönare" vuxit sig större och större, och idag importerar och distribuerar Minicars ett stort antal sådana flygfordon. Man har drönare i alla prisklasser och för olika ändamål, så oavsett om det är ren nöjesflygning som står på agendan, eller seriöst flygfotografi som lockar, så har Minicars drönaren som passar!

Förutom modeller och produkter från ovan nämnda Traxxas och Futaba distribuerar Minicars också fordon och artiklar från Hobbico, Duratrax och Top Flite, för att bara nämna några.

I vårt sortiment hittar du flera av de märken och produkter som distribueras av Minicars. Vi är stolta över vårt samarbete och köper regelbundet in nya artiklar från denna distributör.