• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Minecraft

Svenska datorspelet Minecraft är ett av världens populäraste spel. Spelarna kommer från hela världen och konstruerar fantastiska skapelser och miljöer, som de sedan delar med andra spelare. Det som började som digital underhållning har nu tagit klivet ut i leksaksvärlden, och hos oss Leksaker.se kan du köpa flera roliga Minecraftprylar!

Minecraft

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

En fantasifull värld av kuber och block

Idén bakom Minecraft är lika enkel som genialisk. Varje gång spelaren startar ett nytt parti genereras en väldig datorvärld till digital vildmark, som spelaren sedan får utforska och undersöka helt på egen hand. Spelet har inget egentligt mål, utan är istället att likna vid en enorm sandlåda där man kan göra precis vad man vill. Genom att samla in olika resurser kan man skapa redskap och bygga byggnader. Spelet har en förprogrammerad dag-natt-cykel, allt eftersom går dagen över i natt. När det är ljust ute kan spelaren stöta på snälla bondgårdsdjur, men på nätterna beger sig läskiga monster ut på jakt! Det gäller med andra ord att smida vapen och bygga skyddande hus, så att man inte hamnar i trubbel!

Till följd av spelets enorma succé har man låtit producera leksaker baserade på de olika objekt och varelser som man kan stöta på i spelet. På marknaden finns idag skumgummiversioner av de olika vapen och redskap spelarna kan utrusta sig med, men även byggsatser och actionfigurer baserade spelets miljöer och karaktärsgalleri. Olika leksakstillverkare tillverkar också gosedjur föreställande de olika djuren i Minecraft.

Andra storsäljare är actionfigurerna baserade på fienderna i spelet, som till exempel de med otäcka skeletten eller den explosiva och mycket märkliga Creeperfiguren, som kommit att fungera som något av en maskot för Minecraft. Dessa plastfigurer är alla designade i enighet med Minecrafts karaktäristiskt kubistiska estetik, och ser ut att vara "plockade" direkt ur spelet!

Som om inte detta vore nog har Lego också lanserat flera modeller och byggsatser med Minecrafttema. Det finns med andra ord goda möjligheter att hitta något som passar just ditt barn. och precis som i spelet ligger tyngdpunkten på fri, kreativ lek och påhittighet.