• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

MICKI

Leksakerna från Micki är svenska klassiker. De håller hög kvalitet och är alltid lika roliga att leka med. Vi på Leksaker.se är glada över att ha produkter från Micki i vårt sortiment, för det här är lekglädje när den är som allra bäst!

MICKI

47 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 47 produkter

Till toppen av sidan

47 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 47 produkter

Till toppen av sidan
 

Leksaker som främjar fantasi och kreativitet

Svenska Micki har i åratal roat barn med sina fantastiska produkter. Flera av dessa, som till exempel den klassiska bultbrädan, har nått klassikerstatus och återfinns i många barnkammare. Mickis stora styrka är den höga kvaliteten, och företagets slogan – "vi tar lek på allvar" – är sann och passande på alla sätt och vis.

Mickie producerar leksaker för en mängd olika målgrupper. För de allra minsta barnen finns det flera pedagogiska träleksaker att välja mellan. Förutom den nyss nämnda bultbrädan återfinns även en klassisk lära-gå-vagn och dragleksaker. Man har även en mängd olika set med klossar i sitt sortiment. Ett mycket bra sätt att träna ditt barns kognitiva förmåga och motorik.

Micki har också flera produkter baserade på kända svenska figurer. Bland annat tillverkar man mjuka tyg dockor, och figurer av plast, föreställande vissa av Astrid Lindgrens karaktärer – Pippi, Herr Nilsson, Prussiluskan, Emil och Ida är bara några exempel. Bamse, Skalman, Lille Skutt med flera finns också att köpa som plastfigurer.

Micki har också mycket att erbjuda de barn som tycker om mer fysisk lek, bland annat utklädslar såsom Pippiperuker och Emil-"myssor", men även leksaksugnar och olika köksredskap. Att "leka kök" är extra kul om flera deltar i leken, vilket innebär att leksaksugnen kommer väl till användning när kompisar är på besök, eller när syskon leker ihop. Det är också ett roligt sätt att umgås barn-vuxen. Förutom själva köksmöblerna tillverkas och säljs också träbakelser och träkakor, bak-set, kastruller och kavlar. Vill man göra leken ännu mer realistisk finns det också kockkläder att köpa.

Mickis produkter möjliggör en rolig och utvecklande lek. De håller hög kvalitet och sätter barnets kreativitet och fantasi i centrum.