• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Tillbehör

Dräkten är fixad och hatten eller peruken är på plats, men ändå känns det som om något fattas. När denna känsla infinner sig är det ofta någon viktig rekvisita som glömts bort. På den här sidan har vi samlat alla de viktigaste tillbehören, så att du kan göra utklädseln komplett!

Tillbehör

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan
 

Viktigt med detaljer

Vårt maskeradutbud hade inte varit komplett om vi inte haft en särskild kategori med enbart tillbehör. Dessa är nämligen oumbärliga i maskerad- och utklädselsammanhang, då lämplig rekvisita kan göra underverk för helhetsintrycket. Vill du att din utklädsel eller dräkt skall bli komplett får du inte slarva med tillbehören. När allt kommer kring: vad är en pirat utan kroksabel eller ögonlapp, en polis utan handklovar eller en fe utan sitt trollspö?

I den här kategorin har vi samlat alla de produkter som inte får plats under varken "maskeraddräkter" eller "peruker och hattar". Ofta rör det sig om tillbehör man kan hålla i, men även saker man kan bära, som en del av dräkten. Det kan till exempel röra sig om olika glasögon, maskeradsmink, smycken eller andra attiraljer.

Det är också viktigt för den som till exempel håller i maskeraden eller barnkalaset med särskilt tema, att inte slarva med tillbehören. Precis som med maskeraddräkter gör tillbehören susen, även i festlokalen, och ser till att höga stämningen och få gästerna i stämning. Man behöver inte göra särskilt mycket för att få stor effekt. Ofta räcker det att spela på gästernas egen associationsförmåga – bara att lämna något särskilt objekt framme på matbordet eller hängandes från väggen, kan man skapa den där särskilda atmosfären för festen. Exempel på detta är korsade kroksablar i plast för en sjörövartillställning, eller en häxhatt för halloweenfesten.

Fester med just Halloweentema kräver i regel extra många tillbehör och en del rekvisita, eftersom själva "pyntet" är en sådan ofrånkomlig del av hela högtiden. Halloween påminner mycket om julen i detta avseenden. Det positiva med detta är ju att den som gillar att pynta får sitt lystmäte, och att den investerade energin och arbetet förhoppningsvis ger avkastning i form av härlig (och kuslig) stämning och många skratt!