• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Peruker & Hattar

Att trä på sig en peruk eller en hatt kan göra stor skillnad för utseendet och looken. Roliga peruker och hattar blir omedelbara snackisar på kalaset, och är kul även i vardagssammanhang, och vi har en mängd olika modeller och varianter, i olika stilar och färger!

Peruker & Hattar

6 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

6 Produkter

Till toppen av sidan

6 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

6 Produkter

Till toppen av sidan
 

Slarva inte med huvudbonaden

I jämförelse med en hel dräkt kanske en peruk eller en rolig hatt känns som en obetydlig detalj, men faktum är att de kan göra stor skillnad. Ibland till och med mer för helhetsintrycket än vida kappor och stor klänningar. Ansiktet och huvudet är ju det första man ser när man möter en ny person, så att ha en lustig peruk kommer garanterat locka till sig uppmärksamheten.

På så sätt är det väldigt tacksamt med peruker och hattar, eftersom de gör stort avtryck. Men de är också väldigt roliga, och de flesta barn i alla åldrar (från småbarn till pensionärer) tycker att det är kul att klä ut sig i skojiga peruker och komiska hattar. Med det sagt är peruker och hattar också väldigt praktiska att använda tillsammans med olika dräkter. I vissa fall kan man till och med gå så långt som att säga att dräkten behöver en peruk och hatt för att alls bli komplett! Exempel på detta är ju den klassiska cowboymunderingen, polisuniformen eller häxdräkten. Utan rätt hatt blir dessa inte riktigt 100 % kompletta, och därför gör man klokt i att inte försumma just hatten.

Samma sak gäller peruker, inte minst när man ska klä sig i någon tidstypisk dräkt från förr. Frisyrer förändras över tid, och blir därför snabbt en tidsmarkör. Vill man klä sig som till exempel en tuff raggare är det därför en Elvisperuk som gäller, och för en prinsessa passar nog det lockiga 1700-talshåret bra. Lösskägg är givna när någon vill gå klädd som en sjörövare, viking eller någon av dvärgarna i "Sagan om ringen." Med andra ord är det inte bara fantasiutstyrslar som blir kompletta av peruker och hattar.