• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Maskeradkläder

Vårt sortiment rymmer massvis med roliga, tuffa, söta och/eller läskiga maskeradkläder! Vi har något som passar alla, oavsett smak, tema eller stil, och våra produkter säljs alltid till låga priser. Vi köper bara in artiklar som uppfyller våra kvalitetskrav, och tillämpar alltid fast fraktpris på våra kunders beställningar.

Maskeradkläder

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Vi har dräkten för dig

Att gå på maskerad är roligt, oavsett hur gammal man är. Många av oss vuxna minns än idag hur roligt det var att få spöka ut sig innan det var dags att gå iväg – något som är lika kul för de barn som idag går iväg på sina första maskerader. Utan att spekulera allt för mycket i varför så är det nog rimligt att tänka sig att maskerader aldrig kommer bli omoderna eller tråkiga. Charmen med att klä ut sig är tidlös, helt enkelt, och hos oss på Leksaker.se finns många olika slags maskeradkläder att välja mellan!

Vad ska man då välja? Om inte värden eller värdinnan angett något särskilt i sin inbjudan är det nog fritt fram att välja maskeradkläder, vilket både kan försvåra och förenkla, beroende på olika faktorer. För den som tycker att valet blir svårare, och beslutsångesten större, när de ges fria händer är vår rekommendation att välja någon välbeprövad dräkt. Vissa dräkter blir nämligen aldrig omoderna. Hit räknar vi odödliga maskeradkläder som exempelvis cowboys, prinsessor, tjuvar och poliser, doktor, riddare och clowner. Flera av dessa, som till exempel cowboys, lämpar sig också bra för de med begränsad budget, eftersom en cowboydräkt egentligen bara kräver en cowboyhatt, en sheriffstjärna och ett pistolhölster för att kännas komplett. Samma sak gäller till exempel doktorsutstyrseln – en vit t-shirt och ett stetoskop är egentligen tillräcklig som bas att stå på. Den som sedan vill göra doktorsdräkten ännu mer sofistikerad och realistisk kan sedan givetvis bygga på med ännu fler tillbehör och maskeradkläder.

Superhjältar är annars också ett mycket populärt tema. Spindelmannen, Stålmannen, Zorro och Batman är idag stående inslag på maskerader, men föredrar man glamour och flärd kan prinsessdräkter vara ett bra tips. Spöken, Dracula och olika slags monster passar också året om, inte bara till Halloween.