• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Masker

På Leksaker.se hittar du massvis masker till brakpriser! Läskiga, söta, roliga, häftiga – vi har alla sorter till alla tillfällen! Välj och vraka mellan alla dina favoriter och mellan de senaste nyheterna. Alltid lågt pris och billig frakt. Handla redan idag!

Masker

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Kul både till vardags och till fest

Att klä ut sig är väldigt roligt, det håller nog de flesta med om. Vi på Leksaker.se har en mängd olika masker i vårt sortiment, och denna produktkategori är mycket populär.

Masker passar perfekt till såväl vardag som till fest. När vanligt vardagsbus står på schemat kan en mask göra underverk – bara att dra på sig och låta fantasin flöda. Eller varför inte busa eller skrämmas lite med familj och/eller kompisar? I maskeradsammanhang är masker också givna. Som del av maskeraddräkter passar de perfekt, och innebär ofta så att säga "pricken över i" – men många gånger går det alldeles utmärkt att låta masken utgöra hela ens utklädsel. Många gånger lockar kontrasten till skratt – den som uppstår när en lite knasig eller iögonfallande mask kombineras med vanliga vardagskläder. På så sätt är masker både funktionsdugliga och prisvärda, särskilt om man har en lite stramare budget att förhålla sig.

Vill man inte täcka hela ansiktet finns det också gott om så kallade halvmasker att välja på. Dessa täcker ofta bara ansiktets övre halva. Detta är mycket smidigt om man till exempel är på kalas, eftersom det underlättar både tal och matintag. En annan maskkategori som blivit mycket populär på senare år är superhjältemasker. Detta beror nog till stor del på att superhjältefilmer blivit en så inkomstbringande genre – inte minst har "The Avengers" bidragit till den ökade efterfrågan på till exempel Hulken- eller Iron man-masker. Minecraftmasker har också kommit att bli mycket efterfrågade idag.

Kusliga halloweenmasker och -dräkter är också en ständigt växande kategori. Här kan man verkligen spöka ut sig i dubbel bemärkelse, och trä allt möjligt fasansfullt över ansiktet. Döskallar, monster, vampyrer och varulvar är bara några exempel på populära halloweenmasker!