• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Ansiktsmålning

De flesta barn älskar att klä ut sig och med en rolig ansiktsmålning kan de förvandla sig till såväl pirater och lejon som prinsessor, fjärilar och mycket mer. Här kan du hitta perfekta kit för ansiktsmålning med många olika färger.

Ansiktsmålning

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Kul med ansiktsmålning på barnkalaset

Ansiktsmålning behöver inte begränsas till maskeraden. Varför inte överraska barnen på barnkalaset med att måla roliga figurer och motiv i barnens ansikten? Kanske ska du själv hålla ett temakalas för ditt barn. I så fall kan du måla barnen med ansiktsmålning som passar kalasets tema. Här kan du välja bland olika kit av färger. Vissa av våra produkter är menade att måla ett visst djur eller liknande men du kan även hitta färgkit med olika färger så att du själv kan bestämma vad du vill måla. Vår ansiktsmålning kan du enkelt applicera på barnen. Sätt gärna upp håret innan du målar så att färgen inte fastnar håret. Våra produkter är godkända av EU:s regler för säkerhet, miljö och hälsa. Detta innebär att ansiktsmålning som du hittar här är helt ofarliga.

Om du inte har målat en ansiktsmålning förr kanske det kan vara bra att öva någon gång innan du applicerar färgen direkt på ansiktet. Det är egentligen inte särskilt svårt att måla en ansiktsmålning, ett tips är att ha en bild framför dig. Då kan du enkelt se hur du ska måla och vilken färg som ska sitta vart. I våra kit får du med både penslar och svampar vilket är bra redskap när du ska måla. Med en svamp kan du enklare måla hela ansiktet i en färg, exempelvis orange om barnet vill vara en tiger. Med en pensel kan du sedan måla fina linjer som ränder och morrhår. Ett tips är att du målar en liten dutt på barnens arm innan du lägger färgen på ansiktet. Även om våra färger är testade och godkända finns det barn som har överkänslig hud.