• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Maskerad

Att gå på maskerad är bland det roligaste som finns. Att tänka ut och leta upp den perfekta maskeraddräkten, att klä ut sig, att anlända och se hur alla andra valt att klä ut sig … Varje enskilt moment är roligt. Hos oss hittar du dräkten och accessoarerna för maskeraden!

Maskerad

6 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

6 Produkter

Till toppen av sidan

6 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

6 Produkter

Till toppen av sidan
 

Alltid lika kul att klä ut sig

Många tycker att maskerader är bland de roligaste festerna som finns, och vi på Leksaker.se håller med. Vanliga födelsedagskalas i all ära, men det är något särskilt med att tänka ut och söka fram den perfekta dräkten till maskeraden. För att sedan dyka upp i festlokalen iförd med något häftigt och genomtänkt. Trots att man tar på sig plagg och utstyrslar som ligger långt ifrån det man vanligtvis går klädd i är maskeraddräkter, ironiskt nog, ändå ofta mer personliga än vanliga finkläder. Detta då man i maskeradsammanhang oftast får helt fria händer (om inte maskeraden går under ett särskilt tema, förstås), och kan välja att klä ut sig i något som verkligen berättar om en personlighet och personliga smak.

Det är också kul att se hur andra väljer att klä sig, och detta "överraskningsmoment" är ofta minst lika roligt som det egna utklädnader. Kommer bästa kompisen klä sig i piratdräkt eller prinsessklänning? Kommer kusinerna eller klasskompisarna klä ut sig till cowboys, Spindelmannen, Pippi, Harry Potter eller spöke? Sådana tankar går genom mångas huvuden inför eller under maskeraden.

Vi har gott om tillbehör och klädesplagg till den som är bjuden på, eller bjuder in till, en maskerad. Oavsett om du är på jakt efter stort eller smått har vi produkterna för dig! Välj mellan olika teman, motiv och handla tryggt till ett bra pris.

Vi har nämligen gott om produkter som passar till just de där maskeraderna med olika, bestämda teman. Till exempel rymmer vårt sortiment ett flertal olika plagg, accessoarer, tillbehör och dekorationer som lämpar sig väl till exempelvis Halloweenfester, som ju blivit så poppis så senare år. Andra teman tillkommer hela tiden, så bokmärk gärna denna sida och se till att göra regelbundna återbesök.