• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Marvel

Bekämpa brott och rädda världen tillsammans med de kända superhjältarna från Marvel! Spindelmannen och de andra hjältarna står redo att rycka ut och dra iväg på äventyr – välj mellan en rad produkter och leksaker baserade på Marvels många karaktärer. Handla nu och ta del av våra förmånliga fraktkostnader!

Marvel

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

En verklig jätte inom leksaker och underhållning

Marvel började sin verksamhet som serietidningsförlag, och det är än idag företagets kärnverksamhet. Under åren som förflutit sedan grundandet år 1939 har flera av karaktärerna blivit världsberömda – idag känner nog de allra flesta till Spindelmannen, Hulken och de andra Marvelhjältarna.

Tack vare de mycket populära filmerna och filmserierna om Iron Man, The Avengers, Captain America, Spider-man och X-men har Marvels inflytande över populärkulturen kommit att sträcka sig långt utanför serietidningarnas värld. 2009 såldes Marvel till the Walt Disney Company, vilket innebär att man idag är en del av en av världens största företagskoncerner inom underhållningsbranschen. Till följd av uppköpet och filmsuccéerna är Marvel idag ett eget imperium, och inflytandet är leksaksbranschen är omfattande. Detta då man mer än gärna säljer licenser och låter leksaksföretag producera varor och artiklar baserade på de olika karaktärerna. Ett mycket smart drag som resulterat i otaliga leksaksmodeller för alla åldrar, och varje typ av lek.

Stort fokus ligger på actionfigurer av olika slag. Alla de kända hjältarna finns som leksaksfigurer i någon form, och det går att få tag på superhjältedockor och -figurer för alla åldrar och i alla prisgrupper. Det är också vanligt förekommande med utklädslar och leksaker som gör det möjligt för barnen att själva leka att de är de olika karaktärerna. Till den här kategorin räknas till exempel olika masker, dräkter och leksaksvapen.

Förutom maskerna och actionfigurerna finns även många andra leksaker att välja mellan. Fisher-Price, Hot Wheels, Lego och Hasbro är bara några av alla de leksakstillverkare med egna produktserier baserade på Marvels olika varumärken och karaktärer. Med andra ord finns här något för alla!