• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Littlest Pet Shop

Alla har inte möjlighet att köpa ett riktigt husdjur till barnen. Det finns dock ett superkul alternativ – att köpa hem en urgullig leksak från Littlest Pet Shop. Littlest Pet Shop är den lilla djuraffären där barnen kan välja ut sitt alldeles eget husdjur. Här finns både katter, hundar, ekorrar och mycket mer.

Littlest Pet Shop

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Husdjur från Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop ägs av den gigantiska leksaksfirman Hasbro och är populärt hos barn världen över. Littlest Pet Shop började tillverka små söta djur redan i början av 90-talet. Det kom en nyproduktion av söta husdjur år 2005, fast den här gången med större ögon. Vad som verkligen kännetecknar de små djuren är deras stora huvud och ögon i förhållande till kroppen. Det är just detta som gör djuren så söta. Med dessa små leksaksdjur kan barnen få ett eget husdjur som varken kräver promenader eller uppsyn. I serien Littlest Pet Shop kan barnen hitta sina nya favoritdjur och dessutom börja samla. I Littlest Pet Shop finns nämligen mängder av söta husdjur som väntar på ett nytt hem. I vårt sortiment hittar du, förutom enskilda husdjur, även hela set. Det är roligt för barnen att samla på husdjur och leka tillsammans med kompisar.

Det roligaste med Littlest Pet Shop är att barnen kan samla på de olika djuren. Att ha en samling av något är alltid roligt särskilt om man kan leka med samlingen. Med flera roliga små djur kan barnen bygga upp en egen värld. Till exempel kan husdjuren åka till en park, bada, laga mat eller ha en frisörsalong. Att bygga ihop egna världar för djuren är en rolig aktivitet om barnen gillar att pyssla. Annars finns det fina set från Littlest Pet Shop att ta del av. Eftersom Littlest Pet Shop blivit så otroligt populära bland barn i alla åldrar tillverkas och säljs det idag även andra produkter som ryggsäckar, Nintendospel och barncyklar från varumärket.