• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Verktyg & Maskiner

"Titta pappa, jag kan också bygga!" Med roliga verktyg & maskiner för barnen kan ungarna också vara med och leka att de snickrar, målar och bygger. I vårt sortiment av verktyg & maskiner hittar du ett varierat utbud av produkter som arbetsbänkar, borrmaskiner och snickarbälten.

Verktyg & Maskiner

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan
 

Verktyg & maskiner som intresserar

Många av de leksaker som vi erbjuder i sortimentet låter barnen ha roligt samtidigt som de kan lära sig något. Ett exempel är våra verktyg & maskiner som kan intressera barnen för just snickeri, målande och att bygga saker. De produkter du hittar under verktyg & maskiner är verklighetstrogna och ger verkligen barnen en bra möjlighet att prova på hur det är att snickra. Med ett alldeles eget snickarbälte, en snickarlåda och mängder av roliga verktyg, kan barnen vara med och "jobba". Lekar som är tagna ur verkliga situationer är oftast både roliga och samtidigt lärande för barnen. Det kan mycket väl hända att barnen faktiskt får ett riktigt intresse för snickeri och behåller intresset även in i äldre åldrar.

Barn har en makalös förmåga på att leva sig in i sina lekar. För att verkligen ge barnen de bästa förutsättningarna för att leka erbjuder vi endast produkter av hög kvalitet. Några av produkterna som du hittar i vårt sortiment är tillverkade av riktiga byggföretag, exempelvis Black & Decker. Bland våra verktyg & maskiner finns mängder av roliga produkter som tål att lekas med, inomhus, såväl som utomhus. Det är inte alltid man som förälder har tid att leka med barnen och just därför är våra verktyg & maskiner ett bra val. Genom att ge barnen sina egna verktyg & maskiner kan de roa sig tillsammans med dig utan att du egentligen leker med barnet. Medan du snickrar och bankar in spikar kan ditt barn också leka att han eller hon gör det.