• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Vinterlek

Ett, två, tre, klara, färdiga, gååå! Så där låter det ofta när barnen ska åka snowracer eller pulka ner för en snöig backe. Snö är det roligaste som finns på vintern och det vita vinterlandskapet öppnar upp till en helt ny och lekfull värld fylld med rolig vinterlek.

Vinterlek

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Leksaker för snön

Vinterlek i olika former är underbart för barn, både för de minsta och lite äldre barn. Snowboard- och pulkaåkning är såklart stora favoriter, men även att bygga snögubbar, att göra snöänglar och att leka lekar i snön är populärt. För att barnen ska få ut så mycket som möjligt av sin vinterlek är det kul med en egen pulka och roliga leksaker för snön. I sortimentet hittar du bra produkter för vinterlek, exempelvis pulka och snowboard. Kom ihåg att snön kan vara hård så att barnen har hjälm på sig vid pulka- och snowboardåkning är alltid bra. Förutom att åka ner för snöiga backar är det också kul att bygga saker av snön. Med hjälp av spadar och hinkar kan du barnen leka ungefär som de gör i sanden.

När snön äntligen kommer gäller det att passa på att leka och stoja i snön. Vinterlek är kul för alla och för barnen, med sin livliga fantasi, kan ett vinterlandskap vara precis vad som helst. Kanske är ditt barn en snöprinsessa eller en kraftfull kung som styr vintervärlden. Med hjälp av pulkor, leksaker och hjälmar kan barnens fantasi sprudla. Det gäller att se upp så att du inte förvandlas till en snögubbe i barnens vinterlek. Ett tips är att låta barnen ha med sig plastleksaker ut i snön, exempelvis kärror som de kan fylla med snö i sin vinterlek. För många barn är det absolut roligast när mamma och pappa är med och leker. Tillsammans med barnet kan ni susa fram i backarna på en snowracer. Avsluta den härliga dagen med en kopp varm choklad.