• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Sparkcyklar & Åkfordon

Nu kan ditt barn fara fram i väldig fart med sparkcyklar och åkfordon från Leksaker.se! Vi har fordon för alla åldrar, terränger och förutsättningar, och med våra produkter kan ditt barn enkelt få rutin på motion. Det är inte bara kul med fart och fläkt – det är hälsosamt också!

Sparkcyklar & Åkfordon

12 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

12 Produkter

Till toppen av sidan

12 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

12 Produkter

Till toppen av sidan
 

Välj ett fordon som passar dig

Sparkcyklar, eller kickbikes som de också kallas, lanserades ursprungligen vid mitten av 80-talet, och slog igenom på allvar i Sverige runt millennieskiftet. Designen är lika enkel som genial – nedtill finns en avlång, rektangulär platta med ett hjul i varje ände, och i ena änden sticker ett "T"-format styre upp. Detta håller man i, samtidigt som man står stadigt med ena foten på bottenplankan, och tar fart med fot nummer 2. Ett slags korsning mellan en vanlig cykel och en skateboard, skulle man kunna säga. Trots att det förekommer olika varianter, som exempelvis motorstyrda sparkcyklar och de med bredare underrede, så är grundkonceptet och -utförandet i stort sätt helt oförändrat sedan 80-talet.

Andra klassiska åkfordon som vi också säljer här på Leksaker.se är bland annat cyklar och Bobbycars. Cykeln är långt ifrån bara en leksak, då de allra flesta cyklister i Sverige är i vuxen ålder, men här på Leksaker.se har vi gott om barncyklar av olika slag. Dessa är säkrare och smidigare att hantera än de större modellerna, och lämpar sig väl åt barn som håller på att lära sig, eller precis lärt sig, cykla.

Bobbycars, å andra sidan, riktar sig åt mycket små barn. Dessa klassiska plastbilar är så låga att de knappt går att ramla av, men tränar såväl balansen som motoriken och, inte minst, gången. En ypperlig present till ettårsfirandet, med andra ord!

Vi på Leksaker.se sätter alltid säkerheten först. Vi råder därför alla människor, oavsett ålder, att alltid använda hjälmar och lämpliga skydd när de tar sig fram med sparkcykel och åkfordon ur vårt sortiment.