• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Hjälmar & Tillbehör

Många barn älskar fart men att låta barnen susa fram på sparkcyklar, skateboards eller cykel kan kännas läskigt. För att barnen ska vara säkra är det viktigt att skyddsutrustning alltid används. Detta är också bra att få in som en naturlig del av aktiviteten.

Hjälmar & Tillbehör

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Frihet och säkerhet

Att få susa fram på cykeln är en underbar känsla för barn eftersom det ger en slags frihetskänsla. Både cykling och skateboardåkning är bra för att främja barnens motorik. Alla barn är olika och utvecklar sin motorik på olika sätt. Eftersom det krävs en del övning för att bli duktig på att cykla och på att verkligen behärska balans, är hjälmar och tillbehör alltid viktigt och bra att ha. Den som ska lära sig cykla kommer garanterat att ramla av både en och två gånger. Det är såklart lite skrämmande första gången man ramlar med cykeln, men det är viktigt att snabbt komma upp i sadeln igen. Genom att använda hjälmar och tillbehör som knäskydd och handskar, gör ett fall inte alls lika ont eller blir farligt.

De flesta barnen kommer till något som vi kallar för trotsåldern. Det är den ålder då barnen helt enkelt vägrar att lyssna och säger nej till allt. För att underlätta cyklingen och utövning av sporter är det bra om även du som vuxen använder hjälmar och tillbehör. På så sätt ser barnet att samma regler även gäller för dig och du slipper tjat och gnäll. Hjälmar och tillbehör finns i olika utföranden och här huttar du bra produkter för barn i olika åldrar. Just hjälm är oerhört viktigt i mängder av sporter och aktiviteter. I många fall kan det till och med vara bra med hjälm även om sporten inte är fartfylld, exempelvis vid hinderbanor och klättring.